נקביות חורים אחרי פצעי בגרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקביות חורים אחרי פצעי בגרות
    מרינה
    23/01/2010

שלום...
    קוראים לי מרינה ואני בת 19
    בגיל ההתבגרות סבלתי מהרבה פצעי בגרות ועדין נישארו לי קצת אני שוטפת את הפנים פעמים ואפילו יותר ביום בסבון שניקרא דרמקס שקניתי בקופת חולים שרופא משפחה המליצה עליו.
    ליפני שבועים הלכתי לקוסמטיקאית והיא עשתה לי ניקוי עור הפנים שזה אומר פיצצה לי את כול השחורים גם פצעים ועשתה לי אם מכשיר מסוים ושמה לי מסכות אחרי שבוע יגעתי אליה שוב והיא עשתה לי קילוף עור שזה פילינג עמוק כימי.כל העור שלי יתקלף ועדין יש מקומות שבהם מיתקלף העור.אחרי שלוש ימים שלא שטפתי את הפנים ביגלל הקילוף שטפתי את הפנים ושוב יגעתי אליה והיא עשתה לי עוד כמה מסכות ושוב המכשיר הזה ועכשו הפנים שלי מאוד אדומות ושורפות קצת במיוחד שנוגעים.היא המליצה לי ליקנות קרם להלבנה והבהרת פנים ביגלל שנשארו לי חורים שניגרמו ביגלל פיצעי הבגרות הקרם הזה הוא מחברת ROYAL CARE BLEACHING ,קניתי את הקרם יגעתי הביתה קראתי שוב את ההוראות וכתוב שם שיכולה לההיות לי אלרגיה וצריך להשתמש בקרם הזה באופן מאוד ממושך וקבוע או הכתמים יכולים לחזור שנית בקיצור צריך לחשוב ליפני מריחת הקרם.גם כתוב בהוראות שצריך להשתמש בקרם פעמיים ביום בוקר וערב ועל האזורים איפשהכתמים נימצאים והקוסמטיקאית המליצה לי להשתמש בקרם פעם ביום ליפני השינה ועל כל הפנים.
    עובדה זו יפחידה אותי ואני לא יודעת מה לעשות האם לימרוח את הקרם הזה או לא.

מישהו או מישהי מכיר/ה את הקרם הזה ויכול/ה להביא לי עצה אם הקרם הזה באמת יעיל ולא יגרום ליצירת פצעים או נקביות חדשות אני ישמח מאוד לתגובות.........
    תודה מראש....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נקביות חורים אחרי פצעי בגרות

אורית בן יהודה
    24/01/2010

היי:)ברוכה הבאה לפורום.

אכן טיפול בעור הסובל מפוסט אקנה דורש סדרה של טיפולים ושילוב מיכשור, הבנתי ממה שכתבת שעברת טיפול שגרם קילוף קל לאודם וצריבה, יתכן שהתהליך נורמאלי ואת צריכה לקבל מקוסמטיקאית שטופלת אצלה הדרכה לטיפול ביתי מתאים.
    אני לא ממליצה למרוח שום קרם פעיל כל עוד העור מגורה , את הטיפול בחומרים פעילים יש להתחיל רק שהעור נרגע, בכל מקרה הקרם שציינת לא מיועד לטיפול בחורים רק להבהרה.
    בנוגע להוראות השימוש: כל קרם סבון שמפו בושם ועוד עלול לגרום לאלרגייה אצל אחוז קטנטן מהאוכלוסיה, לכן כמו שכתוב בדפים המצורפים לכל תרופה ,החברה בחרה לפרט את כל האפשריות כולל אלרגייה, זה לא דבר שצריך להפחידך, כל חומר שבא במגע עם העור עלול לגרום לאלרגיה (סיכוי נמוך) הרי לא תפסיקי להשתמש בכל תכשירי הקוסמטיקה שלך כולל שמפו....
    אני ממליצה לך לחזור אל הקוסמטיקאית המטפלת כדי שתדריך אותך איך לנהוג עם עורך כל עוד הוא אדום ושורף, היא זו שביצעה את הטיפולים והיא זו שצריכה ללוותך.
    בהצלחה,
    אורית בן יהודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למרינה

אור
    25/01/2010

שלום מרינה שאלת עם מישהו כאן השתמש בקרם הבהרה של רויאל קאר ואני משתמש בזהשבועים ויש תוצאות מאוד יפות וקדום כל צריך לשים את זה גם בבוקר וגם בערב חייבפעמים ביום בשביל תוצאות טובות ו.. את חייבת לשים חצי שעה אחרי קרם ההבהרה שאת שמה אבל צריך לשים את המקדם ההגנה רק ביום ככה אני עושה ויש תוצאות טובות אבל אם תראי בהסברים השפעה ממש גדולה זה אחרי כמה שבועות ואני לא מבין איך הקומסטיקאית שלך רוצה למכור לך את זה בלי להסביר לך ממש הכל הקומסטיקאית שלי הסבירה לי ממש הכל ואז קניתי מקווה שעזרתי לך קצת בתודה אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו