שיעור יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעור יתר
    גל
    24/01/2010

היי,
    יש לי שיעור יתר וחשבתי אולי זה מסיבות הורמונליות. איזה בדיקות דם אני צריכה לעשות כדי לדעת אם כן או לא?
    חוץ מזה, ידוע לך על מישהי טובה שעושה אפילציה באיזור רחובות? אם לא מרחובות אז ממקום אחר באיזור המרכז?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעור יתר

הוספת תגובה

• שיעור יתר

אורית בן יהודה
    25/01/2010

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    במידה ואין שיעור ייתר במשפחה יש מקום לעבור בירור הורמונלי, במידה והמחזור החודשי לא סדיר
    רצוי לגשת לגניקולוק שמפנה בדר"כ לבדיקות דם ולאולטרה סאונד לאיתור שחלות פוליסטיות.
    ישנם סיבות הורמונליות נוספות הפניה לבדיקות אלו ניתן לקבל מאנדרוקרינולוג.
    להמלצות נא לכתוב לי לאיימייל.
    בברכה, אורית בן יהודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה:)

גל
    26/01/2010

לאחיות שלי גם יש שיעור יתר. לפני בערך שנה רופא נשים אמר לי שיש לי שחלות פוליציסטיות . אם אני אעשה אפילציה באיזור הפיאות זה אמור לעזור..?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחלות פוליסטיות /אפילציה

אורית בן יהודה
    26/01/2010

היי:)
    הסרת שיער בפאות ע"י אפילציה תעזור,אם כי תזדקקי ליותר טיפולים משום שגופך מפריש יותר טוסטסטורון מהממוצע ,הדבר גורם לגופך לייצר יותר זקיקי שיער חדשים וזו הסיבה לטיפול ממושך יותר. אך עם התמדה תוכלי להפתר מרוב השיער.
    בהצלחה,
    אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצות

גל
    29/01/2010

היי אורית,
    שלחתי לך למייל לפני כמה ימים בקשה להמלצה על מישהי שעושה אפילציה מהאיזור שלי.. אשמח אם תעני בהקדם.
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו