מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעור יתרגל24/01/2010
היי,
יש לי שיעור יתר וחשבתי אולי זה מסיבות הורמונליות. איזה בדיקות דם אני צריכה לעשות כדי לדעת אם כן או לא?
חוץ מזה, ידוע לך על מישהי טובה שעושה אפילציה באיזור רחובות? אם לא מרחובות אז ממקום אחר באיזור המרכז?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור יתר
אורית בן יהודה25/01/2010היי:)ברוכה הבאה לפורום.
במידה ואין שיעור ייתר במשפחה יש מקום לעבור בירור הורמונלי, במידה והמחזור החודשי לא סדיר
רצוי לגשת לגניקולוק שמפנה בדר"כ לבדיקות דם ולאולטרה סאונד לאיתור שחלות פוליסטיות.
ישנם סיבות הורמונליות נוספות הפניה לבדיקות אלו ניתן לקבל מאנדרוקרינולוג.
להמלצות נא לכתוב לי לאיימייל.
בברכה, אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה:)
גל26/01/2010לאחיות שלי גם יש שיעור יתר. לפני בערך שנה רופא נשים אמר לי שיש לי שחלות פוליציסטיות . אם אני אעשה אפילציה באיזור הפיאות זה אמור לעזור..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליסטיות /אפילציה
אורית בן יהודה26/01/2010היי:)
הסרת שיער בפאות ע"י אפילציה תעזור,אם כי תזדקקי ליותר טיפולים משום שגופך מפריש יותר טוסטסטורון מהממוצע ,הדבר גורם לגופך לייצר יותר זקיקי שיער חדשים וזו הסיבה לטיפול ממושך יותר. אך עם התמדה תוכלי להפתר מרוב השיער.
בהצלחה,
אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצות
גל29/01/2010היי אורית,
שלחתי לך למייל לפני כמה ימים בקשה להמלצה על מישהי שעושה אפילציה מהאיזור שלי.. אשמח אם תעני בהקדם.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)