מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שערות בודדותנלי26/01/2010
שלום,
יש לי מספר שערות בודדות מסביב לפטמות(על הגבול בין העור הורוד ללבן) אחת מהן צומחת ממש ומגיעה למס' ס"מ. כמו"כ יש לי גם כמה שיערות כהות יחסית(כי השאר הן פלומטיות או מאוד בהירות) מסביב לטבור. באיזה שיטה עדיף להוריד אותן? האם הורדת השיער ליד הפטמות יכולה לגרום נזק אם מדובר במחט חשמלית או בהבזקי אור? אני כרגע מורידה אצל קוסמטיקאית שיער בית השחי במכשיר IPL האם כדאי להוריד איתו גם את השערות הללו או שעדיף בשיטה אחרת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שערות בודדות,תשובה
מימי שגב26/01/2010שלום לך,לגבי הסרת שיערות כהות באזור הפטמות אפשרי לעשןת טיפולים עם ה-ipl הטיפול יכול להועיל גם לגבי השערות הפלומתיות,לא ידוע לי על נזקים שעלולים לקרות באותם אזורים במידה ואת בחורה בריאה.
בהצלחה מימי שגב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת...
נלי27/01/2010שלום,
מה עדיף במקרה זה הIPL או מחט חשמלית?מבחינת דיוק, בטיחות וכו'
(אני בת 23 וב"ה בריאה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לנלי
מימי שגב28/01/2010היי נלי ,במידה ואת מכירה אפילטורית מקצועית בעלת וותק וכמו שתארת שיש לך מס שערות בודדות של שערות באזור זה אז מומלץ למרות שה-ipl מאוד יעיל ובטיחותי .
בהצלחה מימי שגב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)