מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעור יתריובל28/01/2010
שלום! מדוע בתוך חודש חודשיים החלו להופיע לי מלא שערות על הסנטר ,בפאות לחיים ובלחיים ובצוואר.האם זה יירד מתישהו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור יתר
אורית בן יהודה29/01/2010היי:)ברוכה הבאה לפורום.
יובל בת כמה את?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רוני29/01/201018 בקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אורית בן יהודה29/01/2010צמיחת שיער באופן שבו את מתארת יכולה להצביע על בעייה הורמונלית, ממליצה לך לגשת לרופא נשים או אנדרוקרינולוג , יש לערוך בדיקות במידה ויש בעייה הורמולית תקבלי טיפול שבעיקבותי בדר"כ יש שיפור, ניתן לשלב טיפולי הסרת שיער ע"י אפילציה - מחט חשמלית או אולטרה סאונד(סלקטיף פרו) ללא כאב.
שבת שלום,
אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רוני29/01/2010תודה אבל שמעתי שאפלציה רק מגבירה את השיעור ושזה לא תמיד עוזר אז אני קצת מפחדת לגבי זה.האם יש לי ממה לדאוג?
בנוסף, מזה 5 חודשים יש לי איזו אלרגיה שעוד לא נמצא מה הגורם והפרצוף שלי ממש קצת התנפח, בעיקר נזלת אלרגית. האם יש לזה איזשהו קשר לצמיחת השערות?
האם השיפור שאת מתכוונת אליו הוא שיפור מזערי או משמעותי?
נאמר לי שזה אולי הורמונים ושזה יעבור לבד?
אני ממש מצטערת על כל השאלות אני באמת לא מבינה כלל בנושא מכוון שעד עכשיו לא הייתי צריכה ידע בנושא זה בכלל!
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגייה,הורמונים ושיעור ייתר
אורית בן יהודה29/01/2010היי:)
אלרגייה לא קשורה לשיעור ייתר,תרופות הניתנות במקרים של אלרגייה קשה כגון פרדניזון (קורטוסרואיד) בהחלט יכולות לגרום לשיעור ייתר .
אני ממליצה לך לבקש מהרופא שלך לבדוק רמות של חומצה פולית בדם - כאשר ישנו חוסר בחומצה פולית הגוף נוטה לאלרגיות ויש צורך לקחת תוסף.
במידה ומדובר בחוסר איזון הורמונלי הבעייה לא חולפת מעצמה, לכן המלצתי לך לגשת לרופא.
אפילציה שנעשית ביד מקצועית לא מגבירה את צמיחת השיער, גם בבנות הסובלות מחוסר איזון הורמונלי ומטופלות ע"י אפילצייה או אולטרה סאונד יש שיפור אם כי התהליך ארוך יותר.
בבנות הסובלות מחוסר איזון הורמונלי ומטופלות תרופתית(בדר"כ ע"י גלולות למניעת הריון המותאמות לבעייה) תהליך הסרת השיער הוא רגיל, יש צורך בהתמדה בטיפול אך התהליך קצר יותר .
שבת שלום וחג שמח,
אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת להגיב בנוגע לאלרגיה ולשיעור!
......11/02/2010שגם אצלי התחיל שיעור יתר בעיקר בפנים במקביל להתפתחות אלרגיה אצלי אז אני ממש מבינה אותך, והרופאה שלי לא מצאה גם כן הסבר לזה...!! זה קרה בגיל 19...
וזה ממש מתסכל שכן לפני כן לא הייתה לי לא האלרגיה ולא הנוגדנים,
כיום אני מסירה את השערות מהפנים באמצעות אפילציה וזה לא מגביר את הצמיחה אלא רק מפחית למרות שאני כבר שלוש שנים מטופלת בפנים ואין עדיין תוצאות.. :(
(וכמובן, שאני עדיין עם הנזלת האלרגית המעצבנת הזו..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי לומר
......11/02/2010שאין תוצאות בקטע של השערות לא הפסיקו לגמרי אלא עדיין צומחות אבל בקצב איטי יותר וגם צומחות פחות שערות אבל חשבתי שאני אסיים עם זה לחלוטין... וגם בדקתי ולא הייתה לי בעיה הורמונלית ואין לי גם כיום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה/ תרופות/ שיעור ייתר
אורית בן יהודה11/02/2010היי:)ברוכה הבאה לפורום.
במקרים של התפרצות אלרגיה מומלץ לבדוק האם יש חוסר בחומצה פולית דבר הגורם לגוף לפתח יותר אלריות ניתן לבדיקה בקלות וגם לטיפול.
כפי שכתבתי תרופות מסויימות עלולות לגרום לשיעור ייתר .
בהצלחה הבהמשך תהליך הסרת השיער
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)