שיעור יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעור יתר
    יובל
    28/01/2010

שלום! מדוע בתוך חודש חודשיים החלו להופיע לי מלא שערות על הסנטר ,בפאות לחיים ובלחיים ובצוואר.האם זה יירד מתישהו?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעור יתר

הוספת תגובה

• שיעור יתר

אורית בן יהודה
    29/01/2010

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    יובל בת כמה את?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רוני
    29/01/2010

18 בקרוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

אורית בן יהודה
    29/01/2010

צמיחת שיער באופן שבו את מתארת יכולה להצביע על בעייה הורמונלית, ממליצה לך לגשת לרופא נשים או אנדרוקרינולוג , יש לערוך בדיקות במידה ויש בעייה הורמולית תקבלי טיפול שבעיקבותי בדר"כ יש שיפור, ניתן לשלב טיפולי הסרת שיער ע"י אפילציה - מחט חשמלית או אולטרה סאונד(סלקטיף פרו) ללא כאב.

שבת שלום,
    אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רוני
    29/01/2010

תודה אבל שמעתי שאפלציה רק מגבירה את השיעור ושזה לא תמיד עוזר אז אני קצת מפחדת לגבי זה.האם יש לי ממה לדאוג?
    בנוסף, מזה 5 חודשים יש לי איזו אלרגיה שעוד לא נמצא מה הגורם והפרצוף שלי ממש קצת התנפח, בעיקר נזלת אלרגית. האם יש לזה איזשהו קשר לצמיחת השערות?
    האם השיפור שאת מתכוונת אליו הוא שיפור מזערי או משמעותי?
    נאמר לי שזה אולי הורמונים ושזה יעבור לבד?
    אני ממש מצטערת על כל השאלות אני באמת לא מבינה כלל בנושא מכוון שעד עכשיו לא הייתי צריכה ידע בנושא זה בכלל!
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגייה,הורמונים ושיעור ייתר

אורית בן יהודה
    29/01/2010

היי:)
    אלרגייה לא קשורה לשיעור ייתר,תרופות הניתנות במקרים של אלרגייה קשה כגון פרדניזון (קורטוסרואיד) בהחלט יכולות לגרום לשיעור ייתר .
    אני ממליצה לך לבקש מהרופא שלך לבדוק רמות של חומצה פולית בדם - כאשר ישנו חוסר בחומצה פולית הגוף נוטה לאלרגיות ויש צורך לקחת תוסף.
    במידה ומדובר בחוסר איזון הורמונלי הבעייה לא חולפת מעצמה, לכן המלצתי לך לגשת לרופא.
    אפילציה שנעשית ביד מקצועית לא מגבירה את צמיחת השיער, גם בבנות הסובלות מחוסר איזון הורמונלי ומטופלות ע"י אפילצייה או אולטרה סאונד יש שיפור אם כי התהליך ארוך יותר.
    בבנות הסובלות מחוסר איזון הורמונלי ומטופלות תרופתית(בדר"כ ע"י גלולות למניעת הריון המותאמות לבעייה) תהליך הסרת השיער הוא רגיל, יש צורך בהתמדה בטיפול אך התהליך קצר יותר .
    שבת שלום וחג שמח,
    אורית בן יהודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת להגיב בנוגע לאלרגיה ולשיעור!

......
    11/02/2010

שגם אצלי התחיל שיעור יתר בעיקר בפנים במקביל להתפתחות אלרגיה אצלי אז אני ממש מבינה אותך, והרופאה שלי לא מצאה גם כן הסבר לזה...!! זה קרה בגיל 19...
    וזה ממש מתסכל שכן לפני כן לא הייתה לי לא האלרגיה ולא הנוגדנים,
    כיום אני מסירה את השערות מהפנים באמצעות אפילציה וזה לא מגביר את הצמיחה אלא רק מפחית למרות שאני כבר שלוש שנים מטופלת בפנים ואין עדיין תוצאות.. :(
    (וכמובן, שאני עדיין עם הנזלת האלרגית המעצבנת הזו..)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכוונתי לומר

......
    11/02/2010

שאין תוצאות בקטע של השערות לא הפסיקו לגמרי אלא עדיין צומחות אבל בקצב איטי יותר וגם צומחות פחות שערות אבל חשבתי שאני אסיים עם זה לחלוטין... וגם בדקתי ולא הייתה לי בעיה הורמונלית ואין לי גם כיום...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה/ תרופות/ שיעור ייתר

אורית בן יהודה
    11/02/2010

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    במקרים של התפרצות אלרגיה מומלץ לבדוק האם יש חוסר בחומצה פולית דבר הגורם לגוף לפתח יותר אלריות ניתן לבדיקה בקלות וגם לטיפול.
    כפי שכתבתי תרופות מסויימות עלולות לגרום לשיעור ייתר .
    בהצלחה הבהמשך תהליך הסרת השיער
    אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו