פוסט אקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוסט אקנה
    הילה
    31/01/2010

שלום,

הינני בת 27 ובמצב של פוסט אקנה (לקיחת מינוציקלין ורטוויט) . כיום, בהוראת הרופא , אני ממשיכה חהשתמש ברטוויט אבל בתדירות מופחתת של 3 פעמים בשבוע.

העור שלי אדום וצורב(סביר שזה לא טוב) וכרגע משאין לי פצעים , איןי לא צורך ברטוויט. אני כן רוצה לשמר את המצב אבל הייתי רוצה להפחית ריכוזו ולשלב גם חומרים שיקלפו את השכבה החיצונית כמו חומצות בטא הידרוקסיות.

יש לציין שלדעתי , אני צריכה גם הזנה מתאימה . אני משתמשת בסבוקלם אבלח זה לא מספיק . הוא קל מידי.

האם את מכירה מוצרים חלופיים שמכילים רטין A אבל בריכוז נמוך עם עןד חומרים שיכולים להסיר גם כתמי עור?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוסט אקנה

הוספת תגובה

• פוסט אקנה

אורית בן יהודה
    01/02/2010

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    במקרה והעור אדום וצורב משימוש ברטין A , ממולץ להפסיק בהדרגה את השימוש ברטין וכדי להרגיע את העור מומלץ לרכוש בבית המרקחת "בפנטן+" ולמרוח עד שאדמומיות תחלוף הקרם יבטל את תחושת היובש המוגבר שאת חשה כעת .
    כתחליף לרטין A מומלץ שימוש ברטינול שהוא נגזרת של ויטמין A כפעמיים שלוש בשבוע ומעליו קרם קרטוליטי המכיל חומצות אלפא ובטא הידרוקסיות לא חומצת בטא הידרוקסי לבד (חומצה סליצילית) התכשירים יגרמו לקילוף עדין ללא גירוי ייתר וישפרו את מצב הפוסט אקנה, במידה ויש כתמים חומים על הפנים יש לשלב חומרים המדכאים את יצור המלנין . חשיבות גדולה יש למריחת קרם הגנה המתאים לעור שמן מספר פעמים ביום.
    מומלץ שקוסמטיקאית רפואית תראה אותך ותתאים לך את הטיפול הנכון.
    בהצלחה, אורית בן יהודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו