טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, לי יש כמה מיליומיים מתחת לעיניים, איזור שיידוע כמאוד רגיש אני מטפלת אצל קוסמטיקאית כבר 8 חודשים יחד עם זאת זה הטיפולים לא עוזרים לי, אני רוצה לנסות את החומצות שהמלצת עליהן איך אני משיגה אותן? מאיפה? ואם אפשר לרשום טווח מחירים, אני גרה באיזור חיפה ? תודה על ההבנה והעזרה
ג'דיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי:) ברוכה הבאה לפורום. חומרים פעילים המכילים חומצות לטיפול בעור הפנים לא מתאימים לשימוש באזור העניים שם העור בנוי אחרת ורגיש מאוד. אני ממליצה לך למצוא קוסמטיקאית רפואית טובה באזורך שתראה אותך ותתאים לך טיפול מתאים.
בברכה, אורית בן יהודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד