מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוצרים של חביבהעדי09/02/2010
שלום,
ברצוני לשאול , רכשתי את המוצרים של חביבה . הערכה לטיפול בפוסט אקנה (סבון=מיפנים ומסיכת פילינג). רציתי לשאול האם הconcentrated idratant cream שלהמתאים גם לסוג עור שמן במקורו שעבר אקנה.
לאחרונה טופלתי בלוקסיד . הבנתי שלא רצוי לשלב בין השניים(למרות שחשבתי שפעם בשבוע במינון נמוך לא תגרום לבעיה, התחוור לי אחרת). כרגע אני נקייה מפצעים אבל אני מחפשת גם הזנה יחד עם אנטי איגינג והבנתי שהקרם הזה גם עבר ניסווי קליניים והוכח כמשפר. השאלה האם הוא מתאים לסוג עורי ואם לא, מה ניתן לשלב יחד עם הטיפול הזה.
תודהמראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר נוסף בבקשה
עדי09/02/2010דבר נוסף, האם הויטמין סי של חווה זינגבוים מתאים לי ? מותר לשלבו עם טיפול של חביבה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה ומוצרים של NBC
אורית בן יהודה09/02/2010היי:)ברוכה הבאה לפורום.
את המוצרים של NBC -חביבה רבקין אני מכירה ועובדת איתם שנים רבות , במקרים מסויימים הם נותנים מענה נהדר לאקנה,ואת אכן כותבת שמצב עורך טוב ! את הקרם שציינת איני מכירה וגם גוגל לא כנראה זה מוצר חדש של חביבה רבקין אני מניחה שאם התאימו לך אותו הוא מותאם לעורך ויספק את הלחות החסרה, כתבת שכרגע מצב העור מאוזן לא ראיתי אותך לכן לא אוכל לאמר לך האם סרום ויטמין C של חוה מתאים לעורך, בכל אופן לחות חשובה כרגע יותר עור מיובש מידי עלול
לפצות עצמו ולהפריש שומנים, ממליצה לך להתנסות בלחות שהתאימו לך לתקופה - לפי שמו הקרם הידרתנטי ז"א על בסיס מים ולא קומדוגני (גורם להיווצרות נקודות שחורות).
לאחר אבחון העור ע"י קוסמטיקאית במידה ויש מקום להוסיף נוגד חימצון תוכלי לנסות את סרום ויטמין C של חוה.
אם תוסיפי שני מוצרים יחד ותהיה הרעה מסויימת לא תוכלי לדעת בעקבות מה מצב העור הורע דבר שאני מקוה שלא יקרה.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשה
מיטל09/02/2010אורית שלום,
ראשית, תודה!
יש לציין שלא התאימו לי לחות בכלל. הסתכלתי באתר וראיתי את המוצר . הוא מיוע לעור יבש. מכיל שמן גזר ואבוקדו, חוחבה . אני יודעת שזה עלול להיות קומדוגניאבל לא רוצה לאבד את האפקט של הרטוויט. זהו מוצר חדש בהדסה אופטימל הוא נמכר ומסברים שם שהוא עבר ניסווים קליניים והשפעתו זהה לזה של רטין A/
הערכה הזאת עלתה לי כל כך הרבה כסף. אני ממש מפחדת שתתפרצנה לי שוב אקנה.
אני ממש לא יודעת מה לעשות .....המוצרים שלה מבטיחים כל כך הרבה ...בעיקר הכתמים מפריעים לי כעת אבל אם האקנה תחזור זה יפריע לי לא פחות ואפילו יותר. כיצד הוכל למנוע את הישנות התופעה ?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)