מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלתמיטל09/02/2010
שלום,
קניתי את המסיכה של חביבה . כשחזרתי הביתה הבחנתי שמרכיב ראשון ברשימת המרכיבים הינו הmineral oil ןמרכיב שלישי הוא הפרפין. אני למדתי שכמה שפחות הידרוקרבונים במוצר קוסמטי יותר טוב כי לאורך זמן הם מעייפים את העור. כמוכן הם ימצאו במוצר קוסמטי זול ולא טוב.
יש לי עור עם נטיה לפצעים על רקע הורמונלי . מה ניתן לעשות? אני רוצה שהפעים יפסקו ולא יחזרו.האם לדעתך יש טיפול אחר?האם ניתן לשלב פעם בשבוע רטוויט במינון נמוך עימה ועם המי פנים שלה?
תודה, מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת
אורית בן יהודה09/02/2010היי:)ברוכה הבאה לפורום.
הטיפול המומלץ ביותר לאקנה הורמונלי הוא קרמים קרטוליטים על בסיס חומצה אזלאית או חומצה גליקולית . יש להזהר בשימוש ברטויט יחד עם מוצרי NBC הדבר עלול לגרום לגירוי ייתר.
לא ציינת איזו מסיכה NBC מכילה את הרכיבים מהן את חוששת בכל מקרה מסיכות מיועדות לשימוש פעם או פעמיים בשבוע ומוסרות מהעור , לא מדובר בקרם למריחה יומיומית במקרה זה חששך היה מוצדק.
בכל מקרה חשוב שתהיי במעקב אצל קוסמטיקאית רפואית טובה שתוכל לתת לך מענה לשאלותייך
ולהתאים לך את הטיפול הנכון ביותר עבורך.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)