מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קריסטל או לא ??חומימי10/02/2010
שלום רב.
אני בת 37 ואחרי 2 לידות. יש לי כמה שאלות. אני בהירת עור עם שיער כהה. פלומתי כהה באיזור עצמות הלחיים וקוצני באיזור הסנטר . בלחיים זה חצי חצי. לפני כשמונה שנים עברתי טיפול ארוך באפילציה אך לאחר הלידות כל השיער חזר . עכשיו התחליתי 4 טיפולים במרווחים של שבועיים אחד מהשני במכשיר הקריסטל 512. באיזור עצמות הלחיים אין שינוי כלל !!! באיזור השפם הן הפכו מקוצניות לדלילות יותר אך ללא קרחות . בסנטר יש קרחות אך מה שגודל הוא קוצני !!
ושאלותי ( מתנצלת כי הן רבות).
האם גילי הוא בכלל גיל נכון לטיפולים אלו או שכדאי לחכות לגיל 40 או משהו כזה ?
האם הריון נוסף יחזיר את המצב לקדמותו ?
יש קוסמטיקאית אחרת שיש לה מכשיר רקורד והיא אומרת שהוא חדש יותר מהקריסטל. האם הרקורד הוא המכשיר שמכונה אופטימה או שזה מכשיר אחר?
בין טיפולים מה לעשות עם השערות ?זה נורא מציק לי והקוסמטיקאית אומרת לי לא לנגוע, דרך אגב הטיפול הבא הוא כחודש אחרי הטיפול האחרון אבל יש לי כבר שערות .
אני ממש מיואשת.
אני מתגוררת ברמת גן , אולי את יכולה להמליץ לי על מישהי טובה ?
מתנצלת מראש על כל השאלות , אני פשוט מיואשת. .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
אורית בן יהודה10/02/2010היי ברוכה הבאה לפורום.
קריטל ורקורד זו אותה טכנונולוגיה אופטימה הוא מכשיר מאותה חברה ומתקדם יותר.
אני לא ממליצה על הסרת שיער מהפנים ע"י מכשירי IPL (אינפרא) או לייזר. הפנים הוא אזור הורמונלי ויש להסיר שיער באזור זה או ע"י אפילציה או עי"י אולטרה סאונד - SELECTIF PRO,
כך לא תצתרכי להמתין ותוכלי להסיר את השיער המיותר כשהוא צץ.
אין טעם להמתין עם הסרת השיער ואין שום דרך לצפות מה יקרא בהריון הבא מבחינת צמיחת השיער.
לגבי המלצות כתבי לי לאימייל
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)