בעיית שפם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית שפם
    יערה ברש
    15/02/2010

קודם כל פרטים עליי : בת 15 (עוד חודש)
    *יש לי בעיית גדילה - כבר בדקו ויש לי את כל ההורמונים וכולי פשוט גודלת לאט (גובה 1.40 משקל 27 ק"ג)
    כמובן עוד לא התחלתי להתפתח מינית (אולי ממש טיפה - יש לי כבר שערות ערווה קטנות וגם ניצנים)
    בקשר לבעיה:
    יש לי שפם..! השערות די כהות אבל מדוללות ומועטות, אבל זה הגיע לשלב שמאוד מפריע לי.
    חשבתי על שעווה אבל אני חוששת שהשערות יהיו כהות ורבות יותר, מה גם שכאשר אתחיל להפתח מינית המצב יחמיר.
    האם כדאי לי לחמצן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית שפם

הוספת תגובה

• בעיית שפם

אורית בן יהודה
    16/02/2010

היי:)
    אני מבינה שעדיין לא קיבלת את המחזור, לכן בשלב זה אני ממליצה לך להסיר שיער מאזור השפם
    ע"י שעווה , אין טעם להשקיע כספים בהסרות שיער יקרות בשלב זה.
    אני לא יודעת פרטים לגבי בעיות הגדילה שלך ועל המצב ההורמונלי ואין לי שום דרך לצפות מה יקרה כאשר תתחילי להתפתח מינית.
    מקווה שהכל יסדתר לטובה.
    בברכה, אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

יערה ברש
    18/02/2010

תודה על התשובה..אבל רציתי לשאול מה דעתך על חימצון של השערות? האם ז גורם להם לצמוח יותר?יותר כהות? וכולי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו