מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
התלבטות בין שני מוצרים
צליל17/03/2011אורית תודה על התשובה :)
האם אין סכנה בהנקה לאחר טיפול הפילינג?
ההתלבטות שלי היא בין טיפול safe peel של חווה זינגבוים לבין רוז דה מר.
השאלה היא מה יעניק תוצאה טובה יותר מבחינת חידוש העור והורדת הכתמים שיש לי כתוצאה מאקנה שהיה באזור הלחי.
אשמח לקבל את עיצתך, אינני מפחדת מקילוף ויש לי עור בהיר ושמן בעל נקבוביות גדולות.
ממתינה לתשובה בנושא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינג רוז דה מר של חברת כריסטינהלימור16/02/2010
הייתי מעוניינת לשמוע חוות דעת של נשים /קוסמטיקאית שעברו חוויה לא טובה של פילינג רוז דה מר של חברת כריסטינה כגון אלרגיה, נפיחות אדמומיות חזקה טראומה .
לימור 0573372009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוז דה מר הפילינג הכי טוב שעשיתי!
מירי ויצמן17/02/2010היי, אני דוקא עברתי טיפול פילינג אצל קוסמטיקאית באזור הדרום באמצעות הפילינג רוז דה מר של חב' כריסטינה - והתוצאה יצאה מדהימה. אני חייבת לשבח את הפילינג הזה. הוא צמחי ועשוי 100% חומרים טבעיים ממעמקי הים. בעקבות ההצלחה שלי כשלוש מחברותיי הקרובות עברו את הפילינג הזה.
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילינג-דיי דחוף
רחלי29/05/2010שלום אני בסביבות גיל הארבעים עם עבר של אקנה בפנים העור שלי נראה כמו עור תפוז
רציתי לדעת איזה פילינג יכול להתאים לי כמו כן אולי להמליץ לי על קוסמטיקאית.
בנוסף מה האפשרויות שיש לי להתפטר משפם יש לציין כי יש לי נטיה לפגמנטציה באזור זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל אישה בקשר לפילינגים
ריטה מור זבולון18/03/2011רחלי שלום , אני ממליצה לך בחום למוצא קוסמטיקאית טובה ומיומנת שתאבחן לך את עור הפנים ותתאים לך את הטיפול הטוב ביותר שמתאים לך אישית ואת החומרים הפעילים שתעבדי איתם בבית זה הכי חשוב העבודה היום יומית שלך.
קשה מאוד להמליץ לך על אחת מסוגי הפילינגים שקימים בשוק בשפע, בלי לראות את העור שלך. אני מאחל לך בהצלחה וחג פורים שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוז דה מר-לא לפחד!
רבקה01/08/2010בהמשך לתגובות הרייני מצרפת את תגובתי אני קוסמטיקאית שכל המכון שלה בנוי על כריסטינה שהיא חברה מובילה ולעצם העיניין הפילינג הזה מדהים! הכוח שלו טמון ביידים של הקוסמטקאית אם היא מיומנת ועברה הדרכה אז היא יודעת שאסור לשפשף מידי ולהיות קשובים לעור! לא לשפשף במקומות עם עצם כמו על האף ועצמות לחיים. התוצאות מדהימות אפשר לבקש אותו מקוסמטי שתסיים איתו טיפול כמסיכה ואז כמעט לא משייפים התוצאות מדהימות! בקיץ קצת להיזהר צריך לברר את אורח החיים של הלקוחה.בהצלחה!פיצוץ של פילינג למעשה הור מיקרודרמהבריישן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילינג
אילנה17/02/2010היי לימור, אני אישית לא עברתי טיפול כזה, אבל חברה שלי עשתה רוז דה מר כשלושה חודשים לפני החתונה כי היו לה בעיות בעור. התוצאה הייתה מעולה כבר אחרי הטיפול הראשון. כמובן שבהתחלה היה לה קצת אדמומיות, אבל אחרי מס' ימים העור שלה הפך לחלק הרבה יותר. היא בזמנו המליצה לכולנו. לשאלתך: לא היה לה שום תגובות אלרגיות או משהו בסגנון.........מקווה שעזרתי קצת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכוויות שנגרמו לי אחרי פילינג רוז דה
נטלי05/03/2010היי לימור אני לא רוצה להפחיד אותך קודם כל, אני עשיתי פילינג רוז דה מאר, עשיתי 2 שיופים השיוף הראשון עבר בסדר אבל בשיוף השני הקוסמטיקאית שיפשפי לי יותר מדי, לפי דעתי ולפי זיכרון דברים, וגם עשתה אותו אחר שבועיים (בכלל הייתי אמורה לעשות 3), מה שגרם לי לכוויות שעדיין לא עברו וזה אחרי חודש ושבוע.
ברמת העיקרון הפנים שלי נראו חלקות ובצבע אחיד אחרי השיוף הראשון, רק אחרי שהלכתי לקוסמטיקאית אחרת שכמובן זאת הייתה עם המלצות מאנשים מוכרים לחבריי הטובים, נודע לי שהיה מותר לעשות שיוף שני רק אחרי חצי שנה, הכל כאן היה עניין של כסף.
מה שאני רוצה להגיד לך הפילינג הזה הוא טוב אבל תעשי אותו אצל מישהי טובה ותבדקי היטב לפני שאת הולכת לעשות אותו, אני גרה באיזור הדרום ויכולה להגיד לך למי כאן לא ללכת.
תשאירי פה הודעה אם תרצי לשאול עוד משהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי נגרמו כוויות וחטטים מהפילינג
קרן14/08/2010חזרתי הביתה עם עיקצוצים שלא ירדו בשום שטיפה
העור שלי בוער ואדום וכל הלחיים מלאות חטטים שלא היו לי לעולם, אני לא מצליחה להרגיע את העור
ולא לצאת החוצה מחשש לנזק נוסף
בנות , אל תתעשסקו בפילינגים כאלה , זה לא כדאי בכלל, הכי טוב זה פילינג ביולגי ולאכול נכון
הרוז דה מר לא מכיל רק חומרים טבעיים אלה " גם " ...יש בו חומצות כימיות חזקות
לא מומלץ בכלל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילינג רוז דה מר לאישה מניקה
צליל17/03/2011שלום,
אני בת 25 ויש לי סימני אקנה על הלחי ומאוד הייתי רוצה להתפטר מהם. אני כחודש אחרי לידה ומניקה את בתי. רציתי לדעת האם בתקופה הזאת מבחינת מזג-אוויר, אמצע מרץ ומבחינת תקופת ההנקה זה ממולץ לעשות את הפילנג של רו דה מר.
האם הפילניג הזה הוא הנכון בשבילי ואם כן מהי התקופה ה"קשה" שעלי לעבור וכמה זמן היא לוקחת?
אני רוצה לעשות את הטיפול כבר בימים הקרובים ומבקשת תשובה דחופה !!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילינג רוז דה תגובה לכולן
אורית בן יהודה17/03/2011בכל פילינג ישנם סכנות והכל תלוי בידע המקצועי וביד הקוסמטיקאית המבצעת,
חוסר הנוחות(מהביצוע התהליך עד שהעור כולו מתחלף) נמשכת בפילנג רוז דה מר בין 4 ימים לשבוע וכשהתהליך מבוצע נכון
התוצאות נהדרות.
לכל החוששות חשוב לדעת שכדי לעבור פילינג כל שהוא כולל רוז דה מר בצורה בטוחה, במיוחד אצל אנשים בעלי עור צהבהב או כהה חשוב להכין את העור כחודש לפני עם חומרים המדכאים
אל המלנוציטים אותם תאים האחראיים על צבע העור השיער וכו' וכל קוסמטיקאית מנוסה ובעלת ידע תוכל להתאים לכן טיפול כזה .
תהליך זה מונע סיבוכים של כתמי עור לאחר פילינג וכן משפר את תוצאות הפילינג.
בבהירות עור ניתן לעבור פילינג גם ללא הכנת העור .
תמיד כדי להמשיך ולשמור על תוצאות הפילינג ע"י חומרים פעילים ולהנות מהתוצאות.
מי שעדיין חוששת מקילוף משמעותי תמיד יכולה לעבור פילינגים שטחיים הגורמים להמסה וחידוש העור בשילוב עם חומרים קרטוליטים (ממיסים מקלפים) לטיפול שוטף בבית.
בהלצחה לכולן,
אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)