מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער פלומתי באיזורים רחביםקופיף.23/02/2010
שלום.
אני בן 23 ויש לי בעיה של שיער פלומתי בכל פלג הגוף העליון (גב, חזה, בטן)) וגם בישבן. במכונים גדולים סירבו לטפל לי בשיער בטענה שהוא עשוי להשתנות עם הזמן ושהטיפול לא יהיה יעיל.
איבדתי תקווה. האם יש אלטרנטיבה בשביל אנשים עם שיער פלומתי? השיער ממש מביך אותי, ודווקא מכיוון שהוא פלומתי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער פלומתי באזורים נרחבים
אורית בן יהודה24/02/2010היי:)ברוך הבא לפורום.
טוב מאוד שסירבו לטפל בך, טיפולי הסרת שיער על שיער פלומתי שאינו מכיל מספיק מלנין (צבע שחור או חום כהה) אינו נקלט ע"י מכשור להסרת שיער הפועל על אנרגיית אור . המלנין שבשיער הוא זה המוליך את קרן האור לזקיקי השיער לכן הטיפול בשיער פלומתי לא יועיל ואפילו עלול לגרום להתעוררות זקיקי שיער רדומים לפני זמנם ואתה בחור צעיר.
האלטרנטיבה עבורך היא הסרת שיער ע"י אפילציה או הסרת שיער באולטרה סאונד (SELECTUF PROׂ)שיטה המסירה את השיער בצורה סלקטיבית, ז"א טיפול בכל שערה בנפרד אמנם תהליך ארוך הרבה יותר כאשר מדובר בשתחים נרחבים, אך כך אין סיכון להחמרת המצב שגם כך מציק לך.
על תתפתה להסיר שיער זה בקרני אור גם במכונים שיבטיחו לך תוצאות.
מקווה שעזרתי, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן עשוי להמשך טיפול
קופיף.24/02/2010באולטרה סאונד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלוי
אורית בן יהודה24/02/2010תלוי, באזורים קטנים זמן קצר יותר באזורים נרחבים כמו שאתה מתאר הטיפול ארוך מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד כמה שאלות בקשר לנושא
נ.25/02/2010כמה טיפולים צריך לעבור בנקודה מסויימת עד שלא יצמחו בה שיערות (בערך)? מה הם אחוזי ההצלחה?
האם הטיפול נחשב יקר ביחס ללייזר? זול יותר?
איך מתנהל הטיפול? כלומר, האם באופן שבועי ובאיזורים קטנים, או פעם בשלושה חודשים באיזורים גדולים?
אני נורא מעוניין בנושא, עכשיו כשגיליתי שיש אלטרנטיבה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל נ.
אורית בן יהודה28/02/2010היי:)
טיפולי הסרת שיער ע"י אפילציה או אולטרה סאונד דורשים יותר הן השקעת זמן והתמדה ויקרים יותר
כשמדובר באזורים נרחבים כפי שאתה מתאר.
אני לא יכולה לענות באמינות כמה טיפולים נדרשים, כתבתי בפורום רבות על הגורמים המשפעים
על צמיחת השיער.
עיין בפורום תוכל לקרוא רבות על כך (אתה יכול לעות חיפוש בפורום זה)
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)