מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עד מתי אפילציה 2009?עצובה07/03/2010
שלום לכן יקרות,
אני בת 25 עברתי טיפולי אפילציה בכל אזור הפנים כולל פאות וסנטר. ונשללה אצלי בעיה הורמונלית. בהתחלה תדירות הטיפולים הייתה גבוהה מאוד פעם בשבוע במשך שעה והיום אני במצב של פעם בשבועיים 15 דקות כל פגישה - כלומר צמיחת השיער איטית יותר וזה טיפה מעודד, אבל....
הייתי בטוחה שעד עכשיו השערות תעלמנה לחלוטין! עברו כבר 15 חודשים בדיוק מאז שהתחלתי. הן אמנם נהיו דקות יותר, וכבר צומחות לאט יותר מבעבר, אבל עדיין... אני מוציאה הון תועפות על זה, ולא נחשפת לשמש, ובשביל מה?
לא היה עדיף כבר להוריד את השערות עם חוט מלכתחילה וזהו?
רציתי לדעת מה דעתכן עם הניסיון שלכן במקצוע: האם אני נמצאת לקראת סיום? עוד כמה זמן לדעתכן אצטרך להמשיך לפי השיפור שתיארתי לכן? והאם כדאי להמשיך עם האפילציה?
ובנוגע לסלקטיף פרו - שאני מניחה שתזכירו אותו בתשובתכן:
קראתי כאן בפורום את הנאמר על המכשיר. בחרתי באפילציה מלכתחילה כי זו שיטה שיעילותה הוכחה והיא גם ותיקה בשטח לעומת הסלקטיף פרו - שהוא אמנם מכשיר חדיש ומודרני יותר ולא משאיר סימנים - אך לפי מה שהבנתי עוד אין אנשים שכבר סיימו את הטיפולים ויכולים להעיד שזה פתר את בעיית השיעור שלהם לחלוטין, כי כולם נמצאים במהלכם ולכן עדותם אינה מהימנה... אז הלכתי "על בטוח". האם טעיתי?
אשמח לקבל תשובה נרחבת.. אולי תצליחו לשמח אותי...
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה שלי לא מספיק חשובה בכדי שאקבל
עצובה10/03/2010תשובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציה/סלקטיף
אורית בן יהודה10/03/2010הי:)ברוכההבאה לפורום
השאלה שלךבהחלט חשובה אך עלייך להבין שאני מנהלת הפורום בהתנדבות עובדת במקצוע ומנהלת עסק ולכן לא התפניתי עד כה.
תשובה חד משמעית אין לי בשבילך, ישנם אנשים הנוטים לשיעור יתר גם ללא בעייה הורמונלית מאובחנת, חשוב לי להדגיש שבבדיקות הדם יש את גבולות הנורמה, לעיתים רמות ההרמונים גבוהות אך בתחום המקובל כנורמאלי . והורמונים משפיעים אחרת על כל אחד וגם רמות גבוהות בתחום הנורמאל עלולים אצל נשים מסוימות להקשות על הסרת השיער.
כמו כן בהחלט אפשרי שטיפול אפילציה יקח זמן רב מסיבות אחרות, כתבתי בפורום רבות על מחזורי השיער, בקצרה אוסיף שלכל אדם יש מספר מחזורי שיער והם יכולים להמשך בין שנה וחצי עד שלוש שנים, לכן יתכן שיש עדיין צמיחה עדינה יותר כפי שכתבת זאת משום שהאפילציה המעיטה את הספקת הדם לזקיקים אך עדיין לא כיסית את כל מחזורי צמיחת השיער.
הסיבות לכךיכולות להיות רבות ומגווונות, אני מניחה שאת בוטחת באפילטורית שלך לכן אני ממליצה לך להתעזר בסבלנות.
לגבי הסלקטיף ישנם נשים שבאזורים קלים לטיפול ולא הורומונלים שכבר הגיעו לתוצאות , נשים עם בעיות הורמונליות מגיבות לסלקטיף כמו לאפילציה לאט הרבה יותר.
הבחירה וההחלטה בידייך
המון בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)