טיפול אצל קוסמטיקאית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול אצל קוסמטיקאית
    ליזה
    10/03/2010

שלום ,
    אני מטופלת אצל קוסמטיקאית ושמתי לב לכך כשהיא עושה לי טיפול פנים היא אינה עושה התפחה באזור השפם ומתחת לאף, ומתחת לאף יש לי נקבוביות קטנות שאפשר לראותן וזה מעצבן כי יוצאים לי שם לפעמים פצעים ואמרתי לה על כך והיא אמרה שאינה מצליחה להוציא אותם אולי זה בגלל שהיא לא עושה שם התפחה לפני או שאני לא יודעת מה
    ועוד משהו רציתי לשאול אם כדאי לעשות שעווה לילדה בת 12 באזור הבטן כי נהייתה לה שם צמיחת שיער מרובה ואם כן אז זה לא יחמיר יותר לאחר ההסרת שיער כי זה לא הכי אסתתטי כמו שזה נראה כעת והיא לא מרגישה עם זה בנוח.
    אודה אם תענו לי בהקדם האפשרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול אצל קוסמטיקאית

הוספת תגובה

• לליזה

אורית בן יהודה
    11/03/2010

הי:)ברוכה הבאה לפורום.
    במקרים מסויימים לא רצוי לנקז מקודות שחורות משיקולים שונים, לעיתים זו רק התחמצנות של מעט חלב וולחיצה על המקום תגרום לפגיעה בעור רגיש או היפרמי (עור הסובל מאדמומיות - כלי דם בולטים) ובכל מקרה לאחר מספר ימים החלב בנקבובית יתחמצן שוב, לכן קוסמטיקאית מקצועית
    תעשה טיפול עם חשיבה לטווח רחוק וזו הגישה הנכונה.
    לגבי הילדה, תמיד ניתן למרוט שיער מציק בשעווה .לגבי הצמיחה בעתיד אין לדעת הילדה צעירה מאוד ומתפתחת ואין דרך לצפות את צמיחת השיער בעתיד עם מרטיה בשעווה או בלעדייה.
    לדעתי אם הילדה מרגישה לא בנוח , יש לדאוג ראשית לרווחתה הנפשית ולהסיר את השיער, בזמן ובגיל המתאים תמיד היא תוכל להסיר שיער בקרן אור.
    בברכה, אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו