מבקשת עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת עזרה
    דנה
    11/03/2010

מה שאספר יכול לזעזע את הקורא, אבל אני חייבת עזרה ולא שיפוטיות...
    במשך שנים אני מחטטת בעורי ו"יוצרת" חצ'קונים אפילו כשהם לא קיימים..אני עומדת מול המראה, לרוב עם פינצטה, משתדלת לחטאה או את אצבעי, ומפוצצת פצעים קטנים, או עמוקים- אין לי ראשים לבנים או קומודונים, כך שזה לא עניין של לקיחת רואקוטן..האשמה עליי.

אני פוצעת את העור לרמה ששכבותיו העליונות מתקלפות, הוא נותר לבן-כחלחל ושביר כל כך, עדין כמו אוויר..הפצע\הנקודה השחורה לרוב חוזרת לאותו מקום שפוצצתי אותה , ולכן המעגל לא נפסק.. יש לי צלקות של חצ'קונים שפוצצו- אדומות ואפילו לבנות (במיוחד בחזה הן לבנות)

חוץ מלהפסיק לחטט ולפגוע בעורי, רציתי לשאול אם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לטפל בפצעים שכבר פוצצו, בנזק שכבר נעשה. תמיסות לייבוש ראשים לבנים לא יועילו לי כי ברגע שאני רואה קצת לבן אני ישר נפטרת ממנו... העור שלי מלא לא חטטים, אלא SCABS, כאילו נקודות יובש מכווצות ומתקלפות.

מה לעשות? תמיסה? חומצות? לחות? ניסיתי פעם לשפוך וויטמין A נדמה לי ישר על הפצע..
    תודה רבה
    דנה בת 24

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת עזרה

הוספת תגובה

• לא "חשוב" מספיק בכדי שיענו לי?

דנה
    11/03/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נו באמת, למה את לא עונה גם לי?!

דנה
    12/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא קוסמטיקאית אבל מנסיון

שני
    13/03/2010

פילינד עמוק יכול לפתור לך את כל הבעיות להלים צלקות ולהחזיר את העור למצב חלק ויפה
    שוב אני לא קוסמטיקאית אבל זה מנסיון שלי ול חברות- כל תכשיר או קרם סתם בזבוז זמן וכסף- רק פילינג מקצועי אצל מישהו מקצועי- רופא עור!!!
    בהצלחה
    :))))))))))))))))))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנה

אורית בן יהודה
    16/03/2010

הי:)ברוכה הבאה לפורום
    כפי שהציעה לך שני , לדעתי חשוב שתגשי לרופא עור המומחה בתחום פילינג רפואי שיאבחן את עורך
    ובמידה וניתן יבצע קילוף עמוק, יחד עם זאת את חייבת להפסיק "להתעלל "בעורך, אחרת גם לאחר שיקום העור תחזרי להרגלייך ותפגעי בעורך שוב וחבל.
    המון בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיטוטים בעור ופגיעה במראה העור

זוהר טפירו
    22/03/2010

הבעיה שתארת היא נושא לפורם בפסיכולוגיה.
    הצורך ללא שליטה לחיטוט בעור עד פגיעה אסטטית , הוא בעיה פסיכולוגית שכדאי לטפל בה.
    בנתיים ניתן לשפר את הסימנים הפיגמנטטיביים והאסתטיים על ידי תכשירים ויש תכשירים מעולים.
    כדי לקבל תוצאות עליך להפסיק את הנגיעות והחיטוט בעור הפנים.

.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו