לייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לייזר
    אפרת
    16/03/2010

שלום רב,

בני עבר לפני מס' חודשים טיפול בלייזר בחזה אני מציינת כי הוא לא שעיר ואת המעט שהיה לו רצה להסיר, לאחר מס' שבועות חזר השיער והתרבה והתעבה במקומות שקיבל טיפולי לייזר.
    אני מציינת שבני סבל מבעיות עור קלות, ובהיותו תינוק מחוסר פיגמנטציה בעור,
    האם אפילציה יכולה לעזור למקרה שלו?

אשמח לקבל את תשובתכם ועזרתכם בנידון.

אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לייזר

הוספת תגובה

• לייזר

אורית בן יהודה
    16/03/2010

הי:)ברוכה הבאה לפורום.
    בן כמה בנך? מאלו בעיות עור סבל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לייזר

אפרת
    16/03/2010

שלום רב.

תודה על תגובתכם המהירה.

בני בן 35 וסובל מעיות אקנה קלות מאוד, אדמומיות בפנים, כשנולד סבל מחוסר פיגמנטציה בעור,
    והבעיה חלפה מאלהה , בהיותו בצבא התגלה אצלו בכף הרגל סרטן העור שטופל והחלים(סוג נדיר
    ותודה לאל היתה קיימת משחה חיצונית והבעיה חלפה לחלוטין)

אודה לך באם תעזרי לי , האם אחרי הלייזר שטופל והמצב החריף ניתן לעבור אפילציה.

תודה , והיי ברוכה
    אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לייזר

אורית בן יהודה
    17/03/2010

היי:) בגילו של בנך בהחלט ניתן לבצע הסרת שיער בלייזר / IPL בהצלחה, ככל הנראה הוא טופל במקום לא מקצועי , הסיבה היחידה לצמיחה מוגברת של שיער באזור החזה והבטן לאחר טיפול בלייזר היא שימוש באנרגיות נמוכות מידי שככל הנראה עוררו זקיקי שיער רדומים.
    לכן לא הייתי ממליצה על טיפול הסרת שיער ע"י אפילציה באזור כה נרחב, אזור החזה והבטן מגיב טוב לטיפול בקרני אור . רצוי שתעשו בירור ומצאו מקום מקצועי ואמין אין שום סיבה לאור כל מה שכתבת לי שהטיפול לא יצלח עד 80% דילול, את הסיום ניתן לבצע ע"י אפילציה או סלקטיף פרו.
    חשוב לציין בפני המכון המטפל את מקרה סרטן העור הנדיר בכף הרגל ולבדוק עם הדרמטולוג שלו האם יש סיכון (הוא מכיר את המקרה) כל שהוא עבורו לעבור טיפול הסרת שיער באנרגייה אופטית.
    במידה ואתם מחליטים על אפילציה בהחלט אפשרי עד לפני כ10 שנים עשו הסרת שיער מאזורים נרחבים רק ע"י אפילציה, חשוב שתדעו שהתהליך הוא ארוך ומצריך התמדה לאורך זמן.
    אקנה קלה וחוסר פיגמנטצייה שחלפה בינקתו לא מפריעים לתהליך.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו