זקוקה ליעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה ליעוץ
    ויקי
    25/03/2010

שלום אורית.
    אני בת 28 וסובלת משיעור יתר בסנטר, התחלתי בטיפול עם אפילציה ושילוב של אינפרה אדום.
    לפני יומים עברתי טיפול ראשון.

שאלה: איך יודעים שאפילטורית היא מיומנת ומקצועית?מה אני צריכה לדעת?

שאלה: אחרי טיפול באפילציה בערך כמה זמן לוקח לשער לצמוח מחדש?

שאלה: האם השילוב של אינפרה זה בסדר?, והאם בזמן הטיפול של אינפרה המטופלת צריכה לחסות עיניים עם משקפיים שחורות כמו שסמים בלייזר? כדי לא לקבל קרינה או לא יודעת למה זה מיועד?...
    עוד שאלה: האם לפניי הטיפול באפילציה צריך לחטות את האיזור שצריך לטפל בו.

עוד שאלה: שמעתי על אפילציה ממוחשבת, האם יש הבדל בין האפילציה רגילה לממוחשבת ואם
    כן איזה?
    תודה מראש,
    אשמח לקבל תשובות מהירות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה ליעוץ

הוספת תגובה

• למה לא עונים גם לי? ויקי.

ויקי
    26/03/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינפרא(IPL) אפילציה

אורית בן יהודה
    27/03/2010

הי:)ברוכה הבאה לפורום.
    אם לא התנסית בטיפולי אפילציה בעבר יהיה לך קשה לדעת עד כמה האפילטורית מיומנת, במקרה כזה חשוב להגיע לאפילטורית העוסקת במקצוע זמן רב וכזו ששמעת עליה המלצות.
    צמיחת השערה לאחר אפילציה שונה מאדם לאדם . במקרה ותלשת שיער בקביעות לפני הטיפול יצוצו שיערות שלא הי על פני העור בזמן הטיפול, כמו כן מחזורי צמיחת השיער הם רבים לכן בתחילת הטיפול השיער יצמח מהר יותר וככל שהטיפול יתקדם לאט יותר -אצל נשים הסובלות מחוסר איזון הורמונלי צמיחת השיער תהיה מהירה יותר משום שהגוף מייצר זקיקי שיער חדשים
    לאור כל מה שכתבתי את מבינה שהעניין מורכב ואין תשובה חד משמעית.
    כמובן שיש צורך לחטא את האזור המטופל לפני ואחרי טיפול! כאשר האפילטורית מיומנת אין שום יתרון לאפילציה ממוחשבת.
    אין צורך לבצע באותו המקום גם טיפול בIPL וגם אפילציה למעט מקרים של שיער לבן/ אדמוני שאינו נקלט ע"י מכשיר לייזר /IPL .
    במקרה שלך הבנתי מפנייתך השניה שאין בעיות הורמונליות, ניתן לטפל ע"י IPL בלבד עד לשלב
    בו השיער הופך פלומתי ואינו מגיב יותר לטיפול אז נכון לעבור לטיפולי אפילציה או SELECTIF PRO -אולטרה סאונד.
    אשמח לענות עם יעלו שאלות נוספות.
    בברכת חג שמח, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך-

ויקי
    28/03/2010

תודה רבה לך על תשומת לב עזרת לי מאוד.

יש עוד כמה שאלות...
    לפי מה שהבנתי אני צריכה להעבור כרגע רק לטיפולי ipl.
    שאלה: כמה בערך טיפולים עם אינפרא אני צריכה לעבור כדי ליראות הצלחה ?. שפחות או יותר אני ידע איפה אני עומדת...
    עוד שאלה: בטיפול הראשון עם אינפרא בפנים הקוסמטיקאית סגרה לי עיניים עם יד ולא עם משקפיים שחורות שמיועד לזה, האם זה בסדר או שיש גם קרינה וחייב משקפיים?.

תודה רבה מראש
    אשמח אם תוכלי לעזור גם בזה.
    חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לויקי

אורית בן יהודה
    29/03/2010

הי:)
    מספר הטיפולים משתנה לאדם לאדם ותלוי בגיל באזור המטופלמצב הורמונלי עוד.
    כן, חובה להרכיב משקפיים לא מספיק לעצום עניים, המשקף מסנן קרני אור העלולות להזיק לעניים.
    בברכת חג פסח שמח, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה- חג פסח שמח.

ויקי
    31/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו