מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער מהפניםאפריל25/03/2010
הי. אני מעוניינת לדעת מהו הטיפול העדיף למטרת הסרת שיער מהפנים.
אני שחומה, והשיעור בפנים לא פלומתי, אבל בהחלט נראה לעין. בעבר הורדתי עם שעווה (גם באזור שקרוב לעין) ונוצרה פיגמנטציה, אבל לא משמעותית. בכל אופן, השערות כיום ארוכות יותר מכפי שהן היו לפני הסרת השיער.
שמעתי שיש מכשיר שנקרא סלקטיף-פרו או משהו כזה. אשמח לדעת במה מדובר.
אגב, אני הולכת לקוסמטיקאית להסרת שיער באינפרא באשורים אחרים והיא טענה שהיא לא ממליצה לי להוריד שיער מהאזור שקרוב לעין משום שהעור שם עדין יותר, אך באזור השפם והפיאות - היא ממליצה בחום.
מה אתם אומרים?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער מהפנים
אורית בן יהודה27/03/2010הי:)ברוכה הבאה לפורום.
אכן באזור הפנים במידה וסוג השיער מתאים ואין בעיות הורמנליות יש הצלחה בהסרת שיער בIPL באזור הפאות והשפם עד לשלב בו השיער הופך לפלומתי ואינו מגיב עוד לטיפולי קרן אור.
השלב זה יש לעבור לטיפול הסרת שיער ע"י אפילציה - מחט חשמלית או סלקטיף פרו -אולטרה סאונד , הדבר נכון גם לגבי אותן שערות ליד העין.
לפרטים נוספים על טיפול באולטרה סאונד הקישי בגוגל או בחיפוש בפורום זה : SELECTIF PRO או סלקטיף פרו כך תקבלי מידע רחב על הטיפול.
בברכת חג שמח, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)