הסרת שיער מהפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער מהפנים
    אפריל
    25/03/2010

הי. אני מעוניינת לדעת מהו הטיפול העדיף למטרת הסרת שיער מהפנים.
    אני שחומה, והשיעור בפנים לא פלומתי, אבל בהחלט נראה לעין. בעבר הורדתי עם שעווה (גם באזור שקרוב לעין) ונוצרה פיגמנטציה, אבל לא משמעותית. בכל אופן, השערות כיום ארוכות יותר מכפי שהן היו לפני הסרת השיער.
    שמעתי שיש מכשיר שנקרא סלקטיף-פרו או משהו כזה. אשמח לדעת במה מדובר.
    אגב, אני הולכת לקוסמטיקאית להסרת שיער באינפרא באשורים אחרים והיא טענה שהיא לא ממליצה לי להוריד שיער מהאזור שקרוב לעין משום שהעור שם עדין יותר, אך באזור השפם והפיאות - היא ממליצה בחום.
    מה אתם אומרים?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער מהפנים

הוספת תגובה

• הסרת שיער מהפנים

אורית בן יהודה
    27/03/2010

הי:)ברוכה הבאה לפורום.
    אכן באזור הפנים במידה וסוג השיער מתאים ואין בעיות הורמנליות יש הצלחה בהסרת שיער בIPL באזור הפאות והשפם עד לשלב בו השיער הופך לפלומתי ואינו מגיב עוד לטיפולי קרן אור.
    השלב זה יש לעבור לטיפול הסרת שיער ע"י אפילציה - מחט חשמלית או סלקטיף פרו -אולטרה סאונד , הדבר נכון גם לגבי אותן שערות ליד העין.
    לפרטים נוספים על טיפול באולטרה סאונד הקישי בגוגל או בחיפוש בפורום זה : SELECTIF PRO או סלקטיף פרו כך תקבלי מידע רחב על הטיפול.
    בברכת חג שמח, אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו