טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בחור שיש לו הרבה נמשים וכתמים על הפנים שלי, זה לא נראה יפה בכלל! אני ניסיתי כל מיני משחות ולא עזר! רציתי לדעת אם קיימת דרך אפשרית ובטוחה להסיר את זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי:)ברוך הבא לפורום. לעיתים טיפול במשחות בלבד אינו מספיק, ישנה טכנולוגיה בטוחה לרג'ובינשין - חידוש העור כולל העלמת נמשים והבהרת כתמי עור. הטכנולוגייה נקראת ELOS המכשיר נקרא E STYLE ומשלב אנרגיית אור ושמל(RFׂ ) כאשר אנרגיה אחת מעצימה אתהשניה. הטיפול מאוד בטוח , נעשה בסדרה של חמישה טיפולים אחת לחודש. ניתן במקרים מסוימים לשלב תכשירים פעילים לתוצאות מקסימאליות. מנסיון תוצאות יפות מאוד וזאת בתנאי שהמטופל/ת מקפיד על הגנת העור מפני השמש. הטיפול מבוצע במרכזים רפואיים ואצל קוסמטיקאיות רפואיות - אני בטוחה שתוכל למצוא קליניקה באזורך. בהצלחה ומועדים לשמחה. אורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד