מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים בפנים כבר כמה שניםטל02/04/2010
שלום,
אני מוכרחה לעזרה
אני בת 19 ויש לי פצעים מגיל 13 בערך.הרבה.פצעים ללא ראש וללא אדמומיות .הרופא עור נתן לי בגיל 15 רואקוטן אותו לקחתי במשך 9 חודשים וזה לא עזר, הרואקוטן גרם לי ליובש מטורף בפנים ובשפתיים אבל הפצעים נשארו. לאחר חצי שנה לקחתי שוב רואקוטן 10 חודשים וגם זה לא עזר, אני לא יכולה לקחת שוב כי זה לא בריא.
ניסיתי את כל הקרמים האפשריים . הייתי עושה טיפולי פנים פעם בחודשיים שלוש אך הפצעים התמלאו אחרי שבוע שבועיים למצב הקודם.
אני שוטפת פנים עם סבון מייבש 3 פעמים ביום ואינני מתאפרת. פעם ביום עושה פילינג פעם בשבוע שמה מסכה אך כלום לא מונע מהפצעים להופיע.
מה אני יכולה עוד לעשות שיכול לעזור?
תודה מראש ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטל
רחלי04/04/2010היי טל בראש ובראשונה אני שמחה על מודעות הטיפוח שיש לך אך ברצוני להביא לידיעתך שהאופן שבו את משתמשת בתכשירים אינו נכון לפי תיאורך מה שקורה את פשוט מייבשת את העור וכתוצאה מתהליך פנימי שמתרחש נוצרים פצעים
איני גם יודעת באילו תכשירים הינך משתמשת ובמה את עוסקת אם תרשמי לי את הנתונים הללו ותשאירי לי מייל אשמח לעזור לך
בנתיים אומר לך שעליך לשתוף את הפנים מספיק כרגע רק בערב
פילינג לא עושים כל יום אלא פעם ב שבוע עשרה ימים ולך לא מתאים פילינג שיש גרגירים
חשוב מאוד וזאת לא ציינת את שמה לחות?
אפילו עם יש עור שמן חובה ללחח אותו בלחות שמתאימה לו
הקפידי על חסם שמש כשאת יוצאת מהבית בשעות היום
בהצלחה
רחלי - שכחתי להציג את עצמי אז... אני מורה לקוסמטיקה בבית ספר מוביל ללימודי הקוסמטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאווקי
טל05/04/2010אווקי נעים מאוד רחל אני שמחה נורא שאת עוזרת לי .
אז ככה. כן,אני מנסה לייבש את העור כמה שיותר ולכן אני שותפת את הפנים 3 פעמים ביום אם לא יותר כי הוא שומני והבנתי שכאשר העור נקי ויבש הפצעים יתייבשו.כנראה אני טועה.יש לי לחות שאני לא שמה של נוטרוג'ינה גם הפילינג של ניוטרוג'ינה ויזביל קלייר משהו כזה רשום עליו שהוא לחיסול שחורים ומניעתם לחזור וגם המסכה של אותו חברה מסייע במניעת פגמי עור.
בקיצור בולשיט אחת גדולה כלום לא עוזר.
השתמשתי בכל המשחות האפשריות\=
מה אני עושה לא נכון ?
תווודה תודה טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטל
אורית בן יהודה07/04/2010הי:)ברוכה הבאה לפורום.
העם עברת בדיקות דם כדי לראות שההורמונים שלך מאוזנים?
אני נתקלת בהרבה בנות שלא מודעות לבעיה הורמונלית הקיימת אצלן ויכולה להתבטא באקנה ו/או שיעור ייתר . במקרים כאלו האקנה נוטה לחזור גם לאחר נטילת רואקוטן.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
טל07/04/2010כן,לאחר שהרואקוטן לא עזר הרופא עור שלח אותי לעשות בדיקות דם שיצאו תקינות לשמחתי .
אני תופעה לא ברורה.
אמא שלי גם סבלה מפצעים עד גיל 30 בערך אבסל עם הטכנולוגיה של היום ועם הרפואה המתקדמת נראה לי שאפשרי לטפל בזה באיזשהי דרך.רק השאלה היא באיזה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה
אורית בן יהודה07/04/2010הי:) יתכן ויש מקום לערוך בדיקות מקיפות יותר אצל אנדרוקרינולוג יתכן כמו שכתבת שהבעיה גנטית/תורשתית.
יש דרכים רבות לטפל באקנה בהצלחה החל מטיפול פוטותרפיה בשילוב קרם חומצה גליקולית
שימוש בקרח יבש פילינג ועוד...
כתבתי רבות בפורום על טיפולי אקנה את יכולה לערוך חיפוש בפורום ולקרוא בפירוט.
ניתן לטפל באקנה בהצלחה ולהביא את העור למצב מאוזן .יש כיום טכנולוגיות מתקדמות תכשירים וטיפולים פעילים ויעילים גם במקרה כמו שלך שהטיפול ברואקטן נכשל.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)