מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פילינג לאקנהבדוי05/04/2010
שלום אורית , אני בן 15 ויש לי פצעי בגרות ( לא רבים בגלל שימוש באנטיביוטיקה מינוציקלין ) אך יותר מזה יש לי כתמים אדומים וחומים ( בעיקר אדומים ) שנשארו מהפצעים רק באזור הלחיים .. כמו כן נשארו גם כמה צלקות קטנות . יש לי שני פצעים בלחי כבר מזה שנה ( אני יודע שזה נשמע מוזר ) שמסרבים להחלים. (אחד מהם עמוק ושמן מתחת לפני העור )הלכתי פעמיים לקוסמטיקאיות שונות , הייתי אינספור פעמים אצל רופאי עור רבים ועכשיו כמו שכבר הזכרתי אני מטופל באנטיביוטיקה מינוציקלין כבר שלושה חודשים. קראתי רבות על פילינג הפסקת הצהריים וגם על פילינג בינוני ויותר עמוק. באתרים הרבים כתוב שהם יכולים לעזור לריפוי אקנה ולהעלמת הכתמים ... כמו כן גם להחלקת העור.
רציתי לדעת עד כמה זה נכון , איזה פילינג ( ובאיזו דרגה ) מומלץ בשבילי . מהי תקופת ההחלמה וכמובן עלות הפילינג כבר נעזרתי בך פעמים רבות ואף דיברתי איתך בטלפון ומשהו בי אומר לי לסמוך עלייך .... לכן אשמח לשמוע ממך תשובות כנות ! אני כבר בדקתי הכל לגביי טיפולים פוטותרפיים , טיפולים פוטודינמיים וגם טיפולים בלייזר ... לכן אין טעם שתזכירי אותם בתשובתך , אני רוצה לדעת רק על פילינגים . תודה רבה לך וחג שמח !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג לאקנה
אורית בן יהודה07/04/2010הי:)
יש המון סוגי פילינג והמון שמות "מפוצצים" לאור כל מה שכתבת אני לא יכולה לתת לך תשובה רצינית, יש לראותך והלתאים לך תכנית טיפול מקצועית שכוללת אולי במידת הצורך פילינג.
חשוב שתזכור שאקנה זו בעיית עור התלוייה גם בהורמונים ביחוד בגילך ואין טיפול חד פעמי
שיפתור את הבעייה למעט רואקוטאן עם כל תופעות הלוואי הקשות .
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)