פילינג לאקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פילינג לאקנה
    בדוי
    05/04/2010

שלום אורית , אני בן 15 ויש לי פצעי בגרות ( לא רבים בגלל שימוש באנטיביוטיקה מינוציקלין ) אך יותר מזה יש לי כתמים אדומים וחומים ( בעיקר אדומים ) שנשארו מהפצעים רק באזור הלחיים .. כמו כן נשארו גם כמה צלקות קטנות . יש לי שני פצעים בלחי כבר מזה שנה ( אני יודע שזה נשמע מוזר ) שמסרבים להחלים. (אחד מהם עמוק ושמן מתחת לפני העור )הלכתי פעמיים לקוסמטיקאיות שונות , הייתי אינספור פעמים אצל רופאי עור רבים ועכשיו כמו שכבר הזכרתי אני מטופל באנטיביוטיקה מינוציקלין כבר שלושה חודשים. קראתי רבות על פילינג הפסקת הצהריים וגם על פילינג בינוני ויותר עמוק. באתרים הרבים כתוב שהם יכולים לעזור לריפוי אקנה ולהעלמת הכתמים ... כמו כן גם להחלקת העור.
    רציתי לדעת עד כמה זה נכון , איזה פילינג ( ובאיזו דרגה ) מומלץ בשבילי . מהי תקופת ההחלמה וכמובן עלות הפילינג כבר נעזרתי בך פעמים רבות ואף דיברתי איתך בטלפון ומשהו בי אומר לי לסמוך עלייך .... לכן אשמח לשמוע ממך תשובות כנות ! אני כבר בדקתי הכל לגביי טיפולים פוטותרפיים , טיפולים פוטודינמיים וגם טיפולים בלייזר ... לכן אין טעם שתזכירי אותם בתשובתך , אני רוצה לדעת רק על פילינגים . תודה רבה לך וחג שמח !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פילינג לאקנה

הוספת תגובה

• פילינג לאקנה

אורית בן יהודה
    07/04/2010

הי:)
    יש המון סוגי פילינג והמון שמות "מפוצצים" לאור כל מה שכתבת אני לא יכולה לתת לך תשובה רצינית, יש לראותך והלתאים לך תכנית טיפול מקצועית שכוללת אולי במידת הצורך פילינג.
    חשוב שתזכור שאקנה זו בעיית עור התלוייה גם בהורמונים ביחוד בגילך ואין טיפול חד פעמי
    שיפתור את הבעייה למעט רואקוטאן עם כל תופעות הלוואי הקשות .
    בברכה, אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו