מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולי אפילציה בגבותיעל08/04/2010
שלום,
יש לי גבות מאוד עבות ולא מסודרות. במשך שנים סידרתי אותם כמה פעמים בשבוע לבד כך שהתקבלה צורה מאוד יפה שמחמיאה לי לפנים. לפני שנתיים ילדתי ומאז מאוד קשה לי להתמיד בסידור הגבות בצורה כל כך תדירה כך שבסופו של דבר הגבות שלי לא מסודרות והמראה מאוד לא אסטטי. חשבתי לעשות טיפול אפילציה בגבות כך שתתקבל צורת גבות יפה כל הזמן.
השאלות שלי הן:
א. האם ידוע כי ניתן לסדר גבות לצמיתות באמצעות אפילציה?
ב. האם מותר לעשות אפילציה בהריון (אני בהריון)
ג. יש לי נטייה לפיגמנטציה ובדרך כלל כיוצא לי פצע לוקחים חודשים רבים עד שנעלם לגמרי בגלל פיגמנטציה שכמעט תמיד מופיעה לאחר פצע בפנים. האם במקרה כזה ניתן לעשות אפילציה או שהנזק עלול להיות גבוה מהתועלת?
ד. האם יש פתרונות אחרים פרט לאפילציה שניתן להשתמש בהם?
המון תודה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בגבות
אורית בן יהודה09/04/2010הי::)ברוכה הבאה לפורום.
ניתן לבצע אפילציה בגבות , יש להתייחס לגוון העור ולנטייתך לפיגמנטציה (במיוחד בהריון) באזור הפנים ניתן להתמודד ולמנוע כתמים בעור הנוטה לפיגמנטציה במהלך אפילציה, העור באזור הגבות עדין יותר במיוחד בעפעף העליון ולא תמיד ניתן לטפל בו בחומרים מדכאי פיגמט .
אופציה נוספת היא טיפול באמצעות אולטרה סאונד במכשיר SELCTIF PRO (ניתן לבצע בהריון עם אישור רופא) הטיפול אינו גורם לפיגמנטציה וניתן לעצב בעזרתו גבות.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
יעל13/04/2010תודה על התשובה - האם את יכולה להמליץ על משהיא באיזור ירושלים שיכולה לטפל בשיטה השניה שהזכרת (האולטרה סאונד)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבי לי לאימייל
אורית בן יהודה15/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)