מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנה והסרת שייער בפניםאורלי15/04/2010
כבר שנתיים וחצי שאני סובלת מאקנה . כיום המצב השתפר והוא רגוע ,נשארו לי סימנים מפצעים קודמים וכמו שכן צלקות בלחיים וחלקם בולטות מאוד איך לא עמוקות הם שטוחות יחסית למה שהיה לי בהתחלה. מאז שהתחלתי להשתמש אצל הקוסמטיקאית בפוטותרפיה(אור כחול) המצב השתפר לטובה ונרגע. הקוסמטיקאית שלי אומרת שהבעיה שיש לי זה בזקיקי השייער וצמיחת השיערה שיוצרת את הדלקת ישר איך שנוצר עודף חלב בנקבובית.
יש לי שייער בפאות ובלחיים ומאז האקנה אני לא מורידה שייער במקומות האלו בכלל!!וזה מציק לי (לפני כן הורדתי בשעווה ואז השתמשתי במשחה שעשתה לי את הצמיחה לשעירה יותר וגרמה לי להתחלת האקנה בגלל צמיחת השייער),היא המליצה לי לעשות הסרת שייער בפוטואפילציה בפאות ובלחיים יש לציין שאני שחומת עור עם גוון זית. רציתי לשאול אותך עם שמעת על השיטה? מה את חושבת עלייה?
והאם יש תופעות לוואי ? האם צריך לגלח לפני?והאם הצמיחה גודלת שעירה יותר ממה שהיה?
ובנוסף מה אני יכולה לעשות בנוגע לצלקות שנשארו ומה המשחה או הטיפול היעיל ביותר?
(הקוסמטיקאית אומרת שבגלל שיש לי שערות בצלקות הם לא יכולות להחלים כראוי, האם היא צודקת? ואם כן הצלקות עדיין יכולות להשתפר גם אחרי שהם כבר בנות שנתיים וחצי ?)
אשמח לתשובה בהקדם תודה.
נ.ב לא עשיתי בדיקות דם ואני לא יודעת עם יש לי או אין לי בעיות הורמונליות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה והסרת שיער בפנים
אורית בן יהודה15/04/2010הי:)ברוכה הבאה לפורום.
אני שמחה לשמוע שהטיפול בפוטותרפיה עזר לאקנה, אך לאור כל מה שכתבת חשוב שתעברי בירור הורמונלי ראשית בפוטואפילציה הכוונה לIPL /ELOSאו לייזר במקרה של חוסר איזון ה
הורמונלי טיפול כזה יכול רק להחמיר את מצבך ולעורר זקיקי שיער רדומים.
כן, יש צורך לגלח לפני טיפול בפוטואפילצייה.
לכן לפני שאת מתחילה טיפול גשי לרופא ותבדקי את המצב ההורמולי! במידה ויש בעיה הורמולית טפלי רק ע"י אפילצייה - מחט חשמלית או אולטרה סאונד - SEKCTIF PRO !
הצטלקות העור לא יכולה להחלים משום שבזמן שאקנה היה פעיל הוא פגע בשכבות עמוקות בעור שלא יכולות להתחדש - אין קשר לצמיחת השיער!
מצב של הצטלקות ניתן לשפר ע"יי טיפול בחומרים קרטוליטים כמו חומצה גליקולית מאוד מומלץ להשתמש בזו של מריים קייסר בעל מולקולה קטנה וPH 3 ברשיון משרד הבריאות ועושה נפלאות לאקנה כמו כן רטינול וקילופי עור קלים, חשוב לא לפתח צפיית ייתר מרקם העור
ישתפר משמעותית אך במידה ומדובר בהצטלקות של ממש (ולא בסימנים חומים/אדומים) לעור אין אפשרות לתקן את עצמו לגמרי - רק שיפור וזה הרבה.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובתך....
אורלי16/04/2010שלום, בעקבות תשובתך אני הלך לעשות בדיקות דם בהקדם כדי לראות עם אכן יש לי בעיות הורמונליות.
אין לי מושג עם הפוטואפילצייה זה ב לIPL /ELOSאו לייזר ואני הבדוק.
אני לא מבינה איך אפשר לגלח את איזור הלחיים בו אני מעונינת לעבור טיפול פוטואפילציה הרי השערות קטנות יחסית איך מפריעות אבל האיזור שם הוא עם סימנים חומים אדומים וצלקות.
(הצלקות שלי הם עדיין אדומות חלקן)
בנוגע לשיפור המרקם, השתמשתי בעבר ברטינול של און מכבים(עדין יש ברשותי) האם לזה התכוונת בתכשיר שיכול לעזור לצלקות?ואני גם משתמשת במסכות של לרוקס בפרו האם שמעת עליהם?והאם זה מספיק לטיפול בצלקת או שאני צריכה פשוט להשתמש במשהו אחר או משהו בנוסף.?
ויש לי עוד שאלה בנוגע לשייער בפאות המקום שם נקי ואין לי צלקות או פצעים רק מדי פעם אבל ברגיל , האם אני הוכל לעשות שעווה במקום ולא יהיו לי פצעים או שזה סיכון ? כי מאז האקנה פשוט לא נגעתי באיזור שם כי הייתי עסוקה בלטפל באקנה.
ואורית האם יש לך מכון בפתח תקווה ושם את עובדת כקוסמטיקאית?
והאם יש לך קוסמטיקאיות טובות להמליץ לי בסביבות ת"א רמת גן גבעתיים חולון ?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוPH 3 ברשיון משרד הבריאות????
אורלי19/04/2010היכן אני יכולה לקנות את התכשיר האם זה השם שלו?
ואילו עוד תכשירים אני יכולה להשתמש לצלקות שנשארו מאקנה?(חומים אדומים וחורים)
אשמח עם תעני לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוPH 3 ברשיון משרד הבריאות????
אורית בן יהודה21/04/2010כן , ברשיון משרד הבריאות, את יכולה להשיג אצל קוסמטיקאיות רפואיות העובדות עם מוצרי MGP של מריים קיסר .
כדי להתאים לך חומרים שהכי מתאימים למצבך עליך לגשת לקוסמטיאית לאבחון .
בהצלחה אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)