צלקות מאקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקות מאקנה
    מור
    15/04/2010

שלום אני בת 21 ובערך מגיל 15 סובלת מאקנה על הפנים ברמה בינונית.. כרגע אני לוקחת גלולות דיאנה בתקווה שיעזרו להעלים את הפצעים ומטוםלת עי רופא עור.. כמות הפצעים שעל פניי ירדה וכרדגע נשאר רק כמה צלקות בעיקר באיזור הלחיים..שמעתי שיש משחה שמטפלת בצלקות "mederma" ורציתי לדעת האם כדאי להשתמש בה על מנת לשפר את מראה הצלקות כיוון שהן די חדשותבנות כמה חודשים ולא שנים...או שיש טיפול אחר יעיל יותר? אני די מפחדת מכל טיפולי הפילינג והטיפולים הכימיים שקיימים כוון שעורי מאוד רגיש.. מה כדאי לי לעשות? אני ממש מיואשת זה מציק לי וזה מכער את הפנים ככה שגם אם יעלמו הפצעים לגמרי הן עדיין יהיו שם:(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלקות מאקנה

הוספת תגובה

• צלקות מאקנה

אורית בן יהודה
    15/04/2010

היי:)
    חשוב להבדיל בין פוסט אקנה שמותיר סימנים חומים ואדומים ובין הצטלקות של ממש בה רואים שקעים עמוקים בעור.
    שמעתי על המשחה שציינת אך טיפול במכשור ותכשירים פעילים היכולים לגרות יצירת אלסטין, לעצב מחדש סיבי קולגן בדרמיס עשויים לתת שיפור אמיתי בהצטלקויות.
    גם בעור רגיש ניתן לטפל בחומרים פעילים ולבצע פילינג - חשוב לגשת לרופא/קוסמטיקאית רפואית
    בעלי ידע ונסיון שבהם את בוטחת הטיפול עשוי לשפר משמעותית את מצב עורך.
    בברכה, אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו