מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנה וניקוי פניםמיכל19/04/2010
באיזה שיטה הכי עדיף לעשות ניקוי לעור אם אקנה?
כדי לפתוח את הנקבוביות מה עדיף חומר מיוחד לפתיחה , מנורה אדומה,או באדים
(הייתי אצל קוסמטיקאיות וכולן עושות שונה ואני לא יודעת אצל מי עדיף לי .)
אולי תוכלי לעזור לי תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכנת העור לטיפול באקנה
אורית בן יהודה21/04/2010הי:)ברוכה הבאה לפורום.
לדעתי הדרך הנכונה ביותר להחנת העור לטיפול היא הנחת פילניג פעיל מחומצות אלפא ביתא הידרוקסיות- ממיס את התאים המתים ומשחרר את הדבק הבין תאי וחשוב מאוד בטיפול באקנה בפרט ובעור בכלל, אח"כ נטרול וריכוך העור ע"י חומרי הטפחה מכוסים בניילון נצמד.
שיטה זו עדיפה לדעתי מאדים וחימום שיכולים לעודד הופעת נימי דם בפנים ושנית מרגע הפסקת פעולת האדים או החימום מתחיל תהליך הניקוי העמוק . בשימוש באדים מצליחים ללטפל באזור אחד ושאר הפנים כבר מאבדים את אפקט החימום. בדרך אותה ציינתי מסירים את חומרי ההטפחה שגורמים למיום בעור יחד עם הניילון הנצמד מטפלים באזור ואז באזור אחר כך שעד תחילת הנייקוי באותו האזור העור מוכן לניקוי ללא שום טראומה לעור.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)