אורית צריכה עזרה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורית צריכה עזרה!!
    מעיין
    22/04/2010

שלום רב,

עברתי טיפול אפילציה לפני 4 ימים באיזור החזה (באיזור אמצע החזה-לא סביב הפטמות).
    קצת רקע: עשיתי בעבר מספר טיפולים .תדירות הטיפול : בערך פעם בחודש,אפילו יותר עקב הופעת פצעים וסימנים.אחרי כל טיפול מחכה שהפצעים ייעלמו (לוקח כאמור עד חודש) וחוזרת לטיפול הבא.
    מאז יום ראשון-הטיפול האחרון- אני סובלת. מעין כאב וגרד מטריד,כמובן שכל האיזור פצוע.סימנים -נקודות נקדות ופצעים,לזה אני רגילה אבל לתחושת העקצוץ,גרד והכאב לא.
    אני בלחץ, גם בטיפול עצמו כאב לי יותר מהרגיל. אולי האפילטורית שינתה עוצמה ? פוחדת מאוד מפיגמנטציה ומנזק שלא יעבור.
    בעבר המלצת לי למרוח ויטה מרפן. בד"כ אני מורחת פעם ביום למשך 5 ימים. האם להעלות מינון לפעמיים ביום ולהמשיך למרוח עוד כמה ימים ?
    אורית אשמח לכל התייחסות.
    בתודה מראש,
    מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורית צריכה עזרה!!

הוספת תגובה

• למירי

אורית בן יהודה
    22/04/2010

הי:) תחושת כאב 4 ימים לאחר אפילציה אינה נורמלית ויכולה להעיד על הזדהמות במקום הטיפול אני מציעה לך לגשת לרופא עור כדי לקבל טיפול מתאים .
    עם טיפול מתאים המקום ירגע.
    בהצלחה, אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורית תודה.התור הקרוב ביותר לרופא

מעיין
    22/04/2010

עור הוא רק ביום שלישי... זאת אומרת בערך 9 ימים מהטיפול. נראה לך שניתן לחכות ?
    איך אפשר להקל בינתיים ?זה מגרד נורא.
    מהן הסיבות שבגינן יכול להיות שהאזור הזדהם.אני ממש בלחץ.
    תודה רבה,תבורכי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו