מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורית צריכה עזרה!!מעיין22/04/2010
שלום רב,
עברתי טיפול אפילציה לפני 4 ימים באיזור החזה (באיזור אמצע החזה-לא סביב הפטמות).
קצת רקע: עשיתי בעבר מספר טיפולים .תדירות הטיפול : בערך פעם בחודש,אפילו יותר עקב הופעת פצעים וסימנים.אחרי כל טיפול מחכה שהפצעים ייעלמו (לוקח כאמור עד חודש) וחוזרת לטיפול הבא.
מאז יום ראשון-הטיפול האחרון- אני סובלת. מעין כאב וגרד מטריד,כמובן שכל האיזור פצוע.סימנים -נקודות נקדות ופצעים,לזה אני רגילה אבל לתחושת העקצוץ,גרד והכאב לא.
אני בלחץ, גם בטיפול עצמו כאב לי יותר מהרגיל. אולי האפילטורית שינתה עוצמה ? פוחדת מאוד מפיגמנטציה ומנזק שלא יעבור.
בעבר המלצת לי למרוח ויטה מרפן. בד"כ אני מורחת פעם ביום למשך 5 ימים. האם להעלות מינון לפעמיים ביום ולהמשיך למרוח עוד כמה ימים ?
אורית אשמח לכל התייחסות.
בתודה מראש,
מירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למירי
אורית בן יהודה22/04/2010הי:) תחושת כאב 4 ימים לאחר אפילציה אינה נורמלית ויכולה להעיד על הזדהמות במקום הטיפול אני מציעה לך לגשת לרופא עור כדי לקבל טיפול מתאים .
עם טיפול מתאים המקום ירגע.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית תודה.התור הקרוב ביותר לרופא
מעיין22/04/2010עור הוא רק ביום שלישי... זאת אומרת בערך 9 ימים מהטיפול. נראה לך שניתן לחכות ?
איך אפשר להקל בינתיים ?זה מגרד נורא.
מהן הסיבות שבגינן יכול להיות שהאזור הזדהם.אני ממש בלחץ.
תודה רבה,תבורכי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)