מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאורייית..[:מיכל22/04/2010
אורית אני רוצה לעשות הסרת שיער בפנים ומסביב לפטמות.
מה את ממליצה לי על האיפילציה או אולטרסואנד?
האם האולנטרסאנד מגיע גם ל100% הורדה?
זה נכון שהראולטרסאונד ברבע שעה עושה פי 5 מהאיפילציה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
אורית בן יהודה24/04/2010הי:)ברוכה הבאה לפורום.
האולטרה סאונד אכן מהיר בהרבה מאפילציה. גם באפילציה במיוחד בפנים אי אפשר להבטיח 100% , צמיחת השיער מושפעת מהמערכת ההורמונלית ששונה מאחת לאחת.
שתי השיטות טובות .
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודהה רבהה.. יש לי עוד שאלה..
מיכל29/04/2010מה את ממליצה לשפם, מסביב לפטמות, ופנים!?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל - עוד שאלה
מגי צ'רונה02/05/2010למיכל שלום
לשם הסרת שיער מאזור הפנים כולל שפם וכן מסביב לפיטמות הייתי ממליצה לך לטפל במכשיר
ה- selectif Pro (אפילציה בשיטת אולטרסאונד רבת כוח וממוקדת) . מאחר ואזור הפנים וגם הפיטמות הם אזורים הורמונליים עדיף לא להישתמש בקרן אור ו/או לייזר על מנת לא לעורר שערות רדומות .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני באותה סירה עם מיכל..
דנה08/05/2010היי לצערי גם אני נמצאת במצב המייאש הזה..
רציתי לשאול אם אפילציה במחט תשאיר סימנים על הפנים?
עשיתי בעבר IPL והפסקתי כי התחלתי ללמוד במקום רחוק מהקוסמטיקאית, וכל פעם שדלגתי על חודש הייתה קצת צמיחה מוגברת
בערך באותו זמן שהפסקתי את הטיפול הפסקתי גם לקחת גלולות
תמיד הייתי שעירה אבל עכשיו זה ממש בלתי נסבל.. הצמיחה מוגברת ממש
יש לי מקום נקודתי במיוחד בסנטר שכל הזמן (ממש כל יום) אני צריכה להוציא עם פנצטה..
זה נראה כמו נקודות שחורות אבל זה פשוט שערות שעומדות לצאת..
הייתי עושה שעווה אבל בפעם האחרונה בפנים נהייתה לי כוויה ובחזה זה נורא מגרד
ואפילו עושה פצעים.. בלי קשר, גילוח,שעווה ומכונה הכל עושה לי פצעים מאחר והשערות אצלי צומחות מתחת לעור.
תסלחו לי על המגילה פה אבל אני ממש אובדת עצות...אני מתכננת לעשות בדיקה הורמונלית בקרוב
יש לי עור בהיר ושיער כהה מה לדעתך הכי כדאי לי לעשות באיזורים האלה? אני מתארת לעצמי שהם הורמונלים כמובן
תודה רבה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה - באותה סירה עם מיכל
מגי צ'רונה08/05/2010שלום דנה וברוכה הבאה
התשובה ששלחתי למיכל עונה גם על שאלתך. אפילציה במחט עלולה להשאיר סימנים באם הקוסמטיקאית לא די מומחית ובעלת ניסיון בשיטה זו. מאחר והיפסקת לקחת גלולות יתכן וחל חוסר איזון הורמונלי והצמיחה היתגברה. בד"כ הסרת שיער בפנים צריכה להעשות לפחות כל שלושה שבועות. עדיף לא להישתמש בפנצטה או בשעווה (מהסיבה שציינת) וכן עלולה להיות צמיחה מוגברת. רצוי מאוד שתעשי בדיקה הורמונלית לפחות אז תדעי אם יש בעיה מסוימת .
המכשיר "אפילציה" העובד בטכנולוגיית אולטראסאונד - SELECTIF PRO עובד גם על שיער לבן, שחור, אדמוני,בלונדיני , פלומתי,גם בקיץ וללא כאבים .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה רבה
דנה10/05/2010רציתי לשאול, באם הבדיקה ההורמונלית יוצאת לא מאוזנת מה עושים?
יש טיפול תרופתי ? אם כן, את יודעת אולי איך זה ישפיע על צמיחת השיער? (אולי אפילו נשירה?)
ומספר שאלות בקשר לטיפול באולטרסאונד..
לא מורטים או מגלחים את השיערות בין טיפול לטיפול?
ומאחר והדגשת שניתן לעשות בקיץ, הכוונה היא שאין פה את הסיכון של כתמי שמש?
והאם זה מכשיר לנושאים קטנים או שבמצבי (צמיחה מרובה ושיערות מתחת לעור) רצוי לעשות בשאר הגוף?
ואיפה מחזיקים את המכשיר?
תודה רבה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)