פילינג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פילינג
    משה
    23/04/2010

שלום
    אני בן 24 יש לי קמטי הבעה במצח מעט עמוקים
    1.האם פילינג עמוק טבעי יטפל בבעיה?
    2.מאילו חומרים מורכב פילינג עמוק?
    3.איזה שיכבת עור הוא מקלף?
    4.האם ישו פילינג של חברת KART שנותן פילינג לשיכבה השלישית של העור?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פילינג

הוספת תגובה

• פילינג

אורית בן יהודה
    25/04/2010

הי:)
    פילנג עמוק מבצע רק רופא וחודר לדרמיס- השכבה השנייה בעור , פילינג בינוני חודר עד לשכבות העליונות יותר של הדרמיס ופילינג יותר עמוק לשכבות עמוקות יותר בדרמיס, ככל שהפילינג עמוק יותר התוצאה המתקבלת טובה יותר.
    קוסמטיקאיות מבצעות פילינג משמעותי וחדירות החומרים היא לשכבות שונות באפידרמיס שהיא השכבה הראשונה בעור (לכל שכבה יש מספר שכבות) קוסמטיקאיות קוראות לכך בשוגג פילינג עמוק .
    לא אוכל לציין כאן את כל החומרים המשמשים לפילנג יש רבים חלקם משמשים לרופאים וחלקן לקוסמטיקאיות ומגיעים באחוזים ורמת PH שונה.
    לחברת קארט יש מספר סוגי פילינג והם יכולים להגיע לשכבה השלישית באפידרמיס , הם לא אמורים לחדור לדרמיס, ישנם גם פילינגים המערבים חומצות ועבודה מכנית כך שחדירות החומר נשלטת ע"י הקוסמטיקאית.
    לשאלתך פילינג קוסמטי לא יעזור לקמטי הבעה עמוקים במצח במידה ואתה לא מעוניין בפילינג עמוק רפואי עם כל תופעות הלוואי וזמן ההחלמה הטיפול המומלץ הור הזרקת בוטוקס ע"י רופא מומחה במקום, טיפול בטוח ויעיל מאוד לקמטים אותם אתה מתאר.
    מקווה שעשיתי קצת סדר,
    בברכה , אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוטוקס

שרון
    25/04/2010

משה,
    לפי מה שאתה מתאר, אני ממליצה לך לנסות טיפול בבוטוקס.
    זה אומנם טיפול זמני, שצריך לחזור עליו פעם פעמיים בשנה, אני חושבת. אבל הוא ממש מגהץ לך את הפנים. חברה שלי עשתה את זה , יצא לה מהמם! בכל מקרה שווה לך לבדוק את זה.
    שיהיה בה צ ל ח ה . . .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו