מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פילינגמשה23/04/2010
שלום
אני בן 24 יש לי קמטי הבעה במצח מעט עמוקים
1.האם פילינג עמוק טבעי יטפל בבעיה?
2.מאילו חומרים מורכב פילינג עמוק?
3.איזה שיכבת עור הוא מקלף?
4.האם ישו פילינג של חברת KART שנותן פילינג לשיכבה השלישית של העור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג
אורית בן יהודה25/04/2010הי:)
פילנג עמוק מבצע רק רופא וחודר לדרמיס- השכבה השנייה בעור , פילינג בינוני חודר עד לשכבות העליונות יותר של הדרמיס ופילינג יותר עמוק לשכבות עמוקות יותר בדרמיס, ככל שהפילינג עמוק יותר התוצאה המתקבלת טובה יותר.
קוסמטיקאיות מבצעות פילינג משמעותי וחדירות החומרים היא לשכבות שונות באפידרמיס שהיא השכבה הראשונה בעור (לכל שכבה יש מספר שכבות) קוסמטיקאיות קוראות לכך בשוגג פילינג עמוק .
לא אוכל לציין כאן את כל החומרים המשמשים לפילנג יש רבים חלקם משמשים לרופאים וחלקן לקוסמטיקאיות ומגיעים באחוזים ורמת PH שונה.
לחברת קארט יש מספר סוגי פילינג והם יכולים להגיע לשכבה השלישית באפידרמיס , הם לא אמורים לחדור לדרמיס, ישנם גם פילינגים המערבים חומצות ועבודה מכנית כך שחדירות החומר נשלטת ע"י הקוסמטיקאית.
לשאלתך פילינג קוסמטי לא יעזור לקמטי הבעה עמוקים במצח במידה ואתה לא מעוניין בפילינג עמוק רפואי עם כל תופעות הלוואי וזמן ההחלמה הטיפול המומלץ הור הזרקת בוטוקס ע"י רופא מומחה במקום, טיפול בטוח ויעיל מאוד לקמטים אותם אתה מתאר.
מקווה שעשיתי קצת סדר,
בברכה , אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוטוקס
שרון25/04/2010משה,
לפי מה שאתה מתאר, אני ממליצה לך לנסות טיפול בבוטוקס.
זה אומנם טיפול זמני, שצריך לחזור עליו פעם פעמיים בשנה, אני חושבת. אבל הוא ממש מגהץ לך את הפנים. חברה שלי עשתה את זה , יצא לה מהמם! בכל מקרה שווה לך לבדוק את זה.
שיהיה בה צ ל ח ה . . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)