פצעי בגרות באזור הסנטר והצוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעי בגרות באזור הסנטר והצוואר
    יעל
    01/05/2010

בתקופה האחרונה אני סובלת מאוד מפצעים גדולים ומוגלתיים בעיקר באזור הסנטר והצוואר.
    שאר הפנים די נקיים.
    אני שומרת על שגרת טיפוח קבועה -סבון ניקוי מיוחד פעמיים ביום\ לחויות, טיפוןל עמוק אחת לשבוע (פילינגף מסיכות הזנות) גם מבחינת תזונה אני אוכלת ירקות, כמעט ולא אוכלת מתוקים או שותה קפה.
    מה ניתן לעשות? ממה זה יכול להיות?
    אני בת 31, בעבר טופלתי ברואקוטן ומאז לא היו לי פצעים ברמה כזו.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ליעל - פצעי בגרות בסנטר

מגי צ'רונה
    02/05/2010

ברוכה הבאה לפורום
    לגבי הבעיה של פצעים באזור הסנטר והצוואר, נשים רבות בגילאי 30 + עדיין חשופות
    להיתפרצויות אקנתיות. האזור המועד לפורענות הינו אזור הסנטר והלסת. העור מפריש פחות סבום ולפעמים אפילו יבש אך הפצעים עדיין נמצאים.
    ישנו תכשיר יחודי שנקרא AZEL-X (אזל-אקס) המבוסס על חומצה אזלאית בריכוז גבוה
    בנוסף לחומרים אנטי בקטריאליים ייחודיים. יש לתכשיר זה איכויות רבות , הוא מחדש את העור וגורם לקילוף קל, מסייע בהפחתת הסבום בעור ב-40% , בעל אפקט הבהברה , אנטי חיידקי ואנטי קומדוני - ולכן הינו אידיאלי לטיפול באקנה ההורמונלי ובהבהרה כאחד .
    מישתמשים בערב בכמות קטנה על עור נקי. באם יש רגישות להפסיק למספר ימים ולחזור לערב כן ,ערב לא . באם לא מיתפתחת רגישות לאחר כשבועיים ניתן להישתמש בוקר וערב וכמובן לשים מעל קרם לחות נטול שומן. ותמיד וכל בוקר חייב להישתמש במקדם הגנה מפני השמש ורדיקאלים חופשיים
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו