מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעי בגרות באזור הסנטר והצוואריעל01/05/2010
בתקופה האחרונה אני סובלת מאוד מפצעים גדולים ומוגלתיים בעיקר באזור הסנטר והצוואר.
שאר הפנים די נקיים.
אני שומרת על שגרת טיפוח קבועה -סבון ניקוי מיוחד פעמיים ביום\ לחויות, טיפוןל עמוק אחת לשבוע (פילינגף מסיכות הזנות) גם מבחינת תזונה אני אוכלת ירקות, כמעט ולא אוכלת מתוקים או שותה קפה.
מה ניתן לעשות? ממה זה יכול להיות?
אני בת 31, בעבר טופלתי ברואקוטן ומאז לא היו לי פצעים ברמה כזו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעל - פצעי בגרות בסנטר
מגי צ'רונה02/05/2010ברוכה הבאה לפורום
לגבי הבעיה של פצעים באזור הסנטר והצוואר, נשים רבות בגילאי 30 + עדיין חשופות
להיתפרצויות אקנתיות. האזור המועד לפורענות הינו אזור הסנטר והלסת. העור מפריש פחות סבום ולפעמים אפילו יבש אך הפצעים עדיין נמצאים.
ישנו תכשיר יחודי שנקרא AZEL-X (אזל-אקס) המבוסס על חומצה אזלאית בריכוז גבוה
בנוסף לחומרים אנטי בקטריאליים ייחודיים. יש לתכשיר זה איכויות רבות , הוא מחדש את העור וגורם לקילוף קל, מסייע בהפחתת הסבום בעור ב-40% , בעל אפקט הבהברה , אנטי חיידקי ואנטי קומדוני - ולכן הינו אידיאלי לטיפול באקנה ההורמונלי ובהבהרה כאחד .
מישתמשים בערב בכמות קטנה על עור נקי. באם יש רגישות להפסיק למספר ימים ולחזור לערב כן ,ערב לא . באם לא מיתפתחת רגישות לאחר כשבועיים ניתן להישתמש בוקר וערב וכמובן לשים מעל קרם לחות נטול שומן. ותמיד וכל בוקר חייב להישתמש במקדם הגנה מפני השמש ורדיקאלים חופשיים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)