איזה דרך עדיפה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה דרך עדיפה?
    הילה
    05/05/2010

שלום רב, יש לי כמה שאלות לגבי הסרת שיער..
    אני בעלת עור כהה עם שיער כהה, לא מאוד, אני רוצה להסיר שיער בבית שחי מפשעות עמוקות, ורגליים, ברגליים השיער יותר בהיר קצת אבל עדין צבע השערה הוא חום כהה לא כמו במפשעות..
    1.איזה דרך מתאימה לי? מה דעתך על המכשיר אייפיאל? הוא מוצלח? מה אחוזי הסיכויים? זה כואב? השיער לא יגדל שוב או שיהיו קרחות רק? זה מסוכן לעשות מפשעות עמוקות?
    2.מישהי הציעה לי לעשות אצלה היא עובדת בזה שנתים בערך עם מכשיר אייפיאל ואומרת שהתוצאות מצויינות והיא אומרת שתוך 7 טיפולים זה עובד, היא לוקחת 900 שקל על 2 מקומות (בית שחי, משפעות, פאות, שפם) ולמפשעות עמוקות עוד 300 ש"ח.. זה מחירים טובים?..
    3. אחרי כמה שנים השיערות לא חוזרות לגדול שוב?
    תודה רבה לך וסליחה על כמות השאלות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איזה דרך עדיפה?

הוספת תגובה

• הסרת שיער מה עדיף

אורית בן יהודה
    09/05/2010

הי:) ברוכה הבאה לפורום.
    אני מניחה שאת שואלת על מכשיר (אייפיאל)IPL להסרת שיער, יש הרבה מכשירי IPL בשוק והם שונים אחד מהשני הו ברמת הכאב הן ברמת היעילות והטכנולוגיות שונות.
    אקצר ואומר שאף אחת לא יכולה להבטיח לך מספר טיפולים - מאוד לא אמין, החלטה לבצע הסרת שיער במקום כל שהוא לא צריכה להיות פקטור של מחיר את צריכה לבחור מקום לפי רמת המקצועיות , המלצות מכשור אפקטיבי ועבודה יסודית.
    הרבה פעמים הזול יקר יותר בסופו של דבר, שאלי סביבך ובררי על מקום מומלץ.
    והזהרי מממקומות שמבטיחים לך תוך מספר טיפולים !הצלחה הסרת שיער היא עניין מורכב יש להתייחס לגיל , צבע עור ושיער , מצב הורמונלי ועוד לכן הסרת שיער שונה מאדם לאדם ואין הצלחה של 100% הבהסרת שיער בלייזר או IPL יש לשלב טכנולוגיות נוספות כמו אפילציה וSELECTIF PRU כדי להגיע לתוצאות הכי טובות!
    בברכה, אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו