צלקות שנותרו מפצעים בגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקות שנותרו מפצעים בגב
    גילי
    10/05/2010

עד לפני כחודש סבלתי מהמון פצעים (כמו פצעי בגרות) בגב כתוצאה מהפסקת גלולות. כיום אין לי פצעים אך נותרו לי המון סימנים כמו צלקות מהפצעים שהיו.
    האם יש איזה שהוא טיפול לטישטוש הצלקות האלו? איך אפשר להעלים אותם ושהעור יחזור להיות חלק בצעב אחיד כמו שהיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלקות שנותרו מפצעים בגב

הוספת תגובה

• צלקות שנותרו מפצעים בגב

אורית בן יהודה
    11/05/2010

היי:)גילי ברוכה הבאה לפורום,
    אני מניחה שאת מתכוונת לכתמים כתוצאה מהפצעים,רבים קוראים לזה צלקות תקני אותי אם אני טועה.
    אין דרך לדעת האם בתופעה תחלוף מעצמה, בדרך כלל רצוי לטפל בפוסט כל עוד הפיגמט חדש, כך
    התוצאה טובה יותר.
    ישנם מספר אפשריות טיפול: מריחת גליקוליק + של חברת MGM יחד עם חומר המעכב את פעולת הטירזינז חומר המוצא של המלנין (הפיגמט), ניתן לאחר הכנה של העור לבצע מקומי על הסימנים טיפול בפוטורג'ובינשיין במכשיר E STYLE בטכנולוגיית ELOS התוצאות המתקבלות יפות מאוד.
    אפשרות אחרת שימוש באותם תכשירים שהזכרתי להכנת העור וביצוע פילינג .
    לפוטו רג'ובינשין באזור הגב יש יתרון מלבד היותו טיפול מוצלח מאוד אין צורך לעבוד על כל אזור הגב .העבודה על אזור הגב היא לא מקומית וגורמת לאי נוחות.
    יש להמנע משיזוף בתקופת הטיפול.
    בברכה, אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו