טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי ברצוני לשמוע תגובות לחיוב או לשלילה על מכונים בכלל ועל מכוני "השם נמחק" אני מתכוון לבצע טיפולים ואינני בקיא בתחום הסרת השיער אבקש הסברים בתחום ואולי גם המלצות על מכשירים אני מעוניין לבצע הסרה מלאה בכתפיים וגב אודה מאוד על תשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שמעתי אודותייך טובות ונפלאות ורציתי לשמוע ממך תגובה שכחתי להוסיף שאני בן 34 ואני שעיר באיזורי הכתפיים וגב עליון במרכז להסרת שיער הציעו לעבוד בטכנולוגיית shr האם תוכלי להסביר לי על כך? ומהם הטכנולוגיות הקיימות כיום כמובן שאני מחפש תוצאות טובות כי מדובר במצוקה לא קטנה בתודה מראש דן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי:)ברוך הבא לפרום. מחקתי את שם המרכז הרפואי, פרסום מכל סוג שהוא אסור על גבי הפורום. ובוודאי שלא אוכל להביע דעה י לחיוב או לשלילה כפי שכתבת, אני מציעה לך להכנס לפורום הסרת שיער בפורטל זה ולהקיש בחיפוש SHR - תקבל המון תוצאות ותוכל לקרוא מניסיונם של הגולשים על יעילות הטכנולוגיה. בברכה, אורית
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד