שיעור הורמונאלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעור הורמונאלי
    רונה
    22/05/2010

בעקבות חוסר איזון הורמונאלי צמח לי לאחרונה שיער פלומתי על הפנים.

השיער לא מתאים לטיפול בלייזר ואני לא מעוניינת באפיךציה עקב נטייה לפיגמנטציה.

שאלתי היא-
    נניח שיגיע היום (והוא יגיע) שאחזור לאיזון ההורמונאלי הנכון (תרופתית)- האם השיער ימשיך לצמוח על הפנים?
    כלומר- האם תהיה לו סיבה להמשיך לצמוח? יכול להיות שלאחר שמחזור צמיחת השערה יסתיים לא יצמח שם יותר שיער והמצב יחזור לקדמותו? או שאם צמח שם שיער, אז זהו- מעתה ועד עולם הוא ימשיך לצמוח שם?

זה חשוב לי לדעת, כי אולי סבלונות וזמן יוכלו לפתור לי את הבעיה. ואגב סבלנות- מהו משך מחזור הצמיחה של שערה? או משך חייו הפעילים של השורש?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעור הורמונאלי

הוספת תגובה

• שיעור הורמונאלי

אורית בן יהודה
    24/05/2010

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    כשההרמונים לא מאוזנים הגוף מייצר זקיקי שיער חדשים
    זו הסיבה לשיעור הייתר על הפנים. כשמצב ההורמונאלי יתאזן תרופתית גופך לא ייצר זקיקי שיער נוספים , אך זקיקי השיער לא יעלמו ויש להסיר את השיער ע"י אפילציה או בSELECTIF PRO , אולטרה סאונד שמאוד יעיל לשיער פלומתי כמו שלך ולא משאיר סימנים.
    מחזור צמיחת השיער בפנים היא כשלושה עד ארבעה שבועות יש לזכור שיש הרבה מחזורי צמיחה
    לכן טיפולי הסרת שיער נמשכים על פני תקופה.
    בהצלחה, אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אורית על התשובה, אך-

רונה
    26/05/2010

הייתי רוצה לוודא שאכן הבנתי:
    הזקיקים (החדשים?) שגורמים אצלי כרגע לצמיחת הפלומה- יחיו לעד?
    או שאם אני אתאזן הורמונאלית- תוך כמה שנים (או חודשים?) הם "יצאו משימוש", השיער הזה יפסיק לצמוח והמצב יחזור לקדמותו?

הסיבה שאני שואלת היא בגלל שטיפול כזה להסרת שיער כרוך בהוצאה כספית לא פשוטה עבורי, ואם המצב יחסית נסבל כרגע ויש תקווה שהמצב יחזור לקדמותו (פחות או יותר, או לפחות ישתפר ברמה שהשערות יהיו פלומתיות אף יותר מכרגע) אז יכול להיות שהייתי מעדיפה להמתין בסבלנות. בשורה התחתונה אני רוצה לדעת אם יש טעם להמתין בסבלנות. אני יודעת שאין אף פעם ערובה במאה אחוז- אבל אשמח לדעת עקרונית אם זקיקי השיער האלה חיים טוב כל עוד אני לא מאוזנת הורמונאלית, ואם הם יתנוונו אם לא יהיה להם מה שיצמיח אותם (במצב הורמונאלי מאוזן)...

תודה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקיקי שיער חדשים

אורית בן יהודה
    29/05/2010

היי:) חוסר האיזון ההורמונלי יצר /עורר זקיקי שיער חדשים שממשיכים להיות פעילים גם תחת טיפול תרופתי מאזן לכן יש לטפל בשיער זה, אם זאת תחת טיפול הורמונלי מתאים גופך לא ייצר זקיקים חדשים דבר שיקל על הסרת השיער.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו