מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעור הורמונאלירונה22/05/2010
בעקבות חוסר איזון הורמונאלי צמח לי לאחרונה שיער פלומתי על הפנים.
השיער לא מתאים לטיפול בלייזר ואני לא מעוניינת באפיךציה עקב נטייה לפיגמנטציה.
שאלתי היא-
נניח שיגיע היום (והוא יגיע) שאחזור לאיזון ההורמונאלי הנכון (תרופתית)- האם השיער ימשיך לצמוח על הפנים?
כלומר- האם תהיה לו סיבה להמשיך לצמוח? יכול להיות שלאחר שמחזור צמיחת השערה יסתיים לא יצמח שם יותר שיער והמצב יחזור לקדמותו? או שאם צמח שם שיער, אז זהו- מעתה ועד עולם הוא ימשיך לצמוח שם?
זה חשוב לי לדעת, כי אולי סבלונות וזמן יוכלו לפתור לי את הבעיה. ואגב סבלנות- מהו משך מחזור הצמיחה של שערה? או משך חייו הפעילים של השורש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור הורמונאלי
אורית בן יהודה24/05/2010היי:)ברוכה הבאה לפורום.
כשההרמונים לא מאוזנים הגוף מייצר זקיקי שיער חדשים
זו הסיבה לשיעור הייתר על הפנים. כשמצב ההורמונאלי יתאזן תרופתית גופך לא ייצר זקיקי שיער נוספים , אך זקיקי השיער לא יעלמו ויש להסיר את השיער ע"י אפילציה או בSELECTIF PRO , אולטרה סאונד שמאוד יעיל לשיער פלומתי כמו שלך ולא משאיר סימנים.
מחזור צמיחת השיער בפנים היא כשלושה עד ארבעה שבועות יש לזכור שיש הרבה מחזורי צמיחה
לכן טיפולי הסרת שיער נמשכים על פני תקופה.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אורית על התשובה, אך-
רונה26/05/2010הייתי רוצה לוודא שאכן הבנתי:
הזקיקים (החדשים?) שגורמים אצלי כרגע לצמיחת הפלומה- יחיו לעד?
או שאם אני אתאזן הורמונאלית- תוך כמה שנים (או חודשים?) הם "יצאו משימוש", השיער הזה יפסיק לצמוח והמצב יחזור לקדמותו?
הסיבה שאני שואלת היא בגלל שטיפול כזה להסרת שיער כרוך בהוצאה כספית לא פשוטה עבורי, ואם המצב יחסית נסבל כרגע ויש תקווה שהמצב יחזור לקדמותו (פחות או יותר, או לפחות ישתפר ברמה שהשערות יהיו פלומתיות אף יותר מכרגע) אז יכול להיות שהייתי מעדיפה להמתין בסבלנות. בשורה התחתונה אני רוצה לדעת אם יש טעם להמתין בסבלנות. אני יודעת שאין אף פעם ערובה במאה אחוז- אבל אשמח לדעת עקרונית אם זקיקי השיער האלה חיים טוב כל עוד אני לא מאוזנת הורמונאלית, ואם הם יתנוונו אם לא יהיה להם מה שיצמיח אותם (במצב הורמונאלי מאוזן)...
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיקי שיער חדשים
אורית בן יהודה29/05/2010היי:) חוסר האיזון ההורמונלי יצר /עורר זקיקי שיער חדשים שממשיכים להיות פעילים גם תחת טיפול תרופתי מאזן לכן יש לטפל בשיער זה, אם זאת תחת טיפול הורמונלי מתאים גופך לא ייצר זקיקים חדשים דבר שיקל על הסרת השיער.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)