שומות בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שומות בפנים
    עדינה
    30/05/2010

יש לי נקודות חן/שומות רבות (מכל הסוגים והגדלים) בפנים. ברצוני לשאול מה לדעתך השיטה המומלצת ביותר להסירן? אני קוראת על שיטות שונות ואני לא בטוחה איזה מומלצת ביותר. כמובן שאפנה גם לרופא עור על מנת לאבחן אותן וכו' טרם הסרתן, אך שאלתי היא מהבחינה האסטטית/קוסמטית על מה היית ממליצה (מכיוון שזה פנים- המקום בולט)
    תודה מקרב לב על התיחסותך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שומות בפנים

הוספת תגובה

• מנסה שוב להעלות שאלה

עדינה
    31/05/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שומות בפנים

אורית בן יהודה
    01/06/2010

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    בהסרת שומות/ נקודות חן חשיבות רבה יש לאבחון ע"י דרמטולוג מאחר ונקודות חן עלולות לנטות לגידולים סרטניים שהמסוכנת מבינהן היא המלנומה הממארת, נקודה שחשודה כמכילה תאים סרטניים העלולולים להתפתח למלנומה יש לסיר אך ורק ע"י הסרה מלאה (ניתוח קטנטן) של הנקודה ושליחה לביופסיה.
    ישנם שיטות נוספות כמו צריבה בלייזר, שימוש בחנקן נוזלי "גילוח" שומה בולטת כאשר כל הפעולות הללו כאשר הן מבוצעות ע"י רופא/ת עור טובים לא אמורות להשאיר הצלקות בעור ומינמום סימנים בעור אם בכלל.
    גם נקודות חשודות הנשלחות לביופסייה כדי לשלול סרטן עור ישאירו מינמום צלקת בידיים מיומנות.

בהצלחה,אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו