שיער בבטן ובגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער בבטן ובגב
    שי
    03/06/2010

שלום,
    אני בן 18 ויש לי כמות שיער של איש בן 30 אני מדלל עם מכונה אבל זה לא עוזר כי השיער הוא על כל הבטן וכל החברים שלי בלי שיער וזה מרגיש לי לא בנוח וגם אני מפחד מהתגובות של הבנות כי לפי דעתי זה לא כ"כ יפה הרבה שיערות. (ואלוהים נתן לי הרבה)
    חבר שלי אמר לקנות סכין גילוח טובה (של 50 שקל) ולהוריד במקלחת אבל אני לא יודע אם זה נכון.

מה אני יכול לעשות?! משהו שגם לא יכאב כ"כ הרבה ומשהו שבאמת עוזר שלא יגדל לי אחרי שבוע כמות ענקית של שיער.

תודה רבה לכם :)

*אין לי כסף ללייזר וכו'
    * שעווה לפי מה שהבנתי מאוד כואב אני אעשה במקרה ואין מה לעשות אבל יש דרך להפחית את הכאב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער בבטן ובגב

הוספת תגובה

• אני מתחנן תעזרו לי אני חייב עזרה

שי
    04/06/2010

זה ממש חשוב לי אני חייב עזרה, אנא ממכם עזרו לי :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעור ייתר

אורית בן יהודה
    06/06/2010

היי:)ברוך הבא לפורום.
    אתה יכול לגלח עד שיהיה לך תקציב להסרת שיער בIPL אם כי גילוח יאלץ אותך לבצע את הפעולה כל יום כמו גילוח הפנים והמגע יהיה דוקרני.
    הסרת שיער בשעווה לעומת זאת מומלצת יותר מאחר והמריטה היא מהשורש. כאב הוא עניין אישי
    עד שלא תנסה לא תדע.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרסום אסור ונמחק שוב ושוב!

כללית אסתטיקה
    08/06/2010

תוכן הפרסום נמחק אנא הימנעו מפרסום חוזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו