מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער בבטן ובגבשי03/06/2010
שלום,
אני בן 18 ויש לי כמות שיער של איש בן 30 אני מדלל עם מכונה אבל זה לא עוזר כי השיער הוא על כל הבטן וכל החברים שלי בלי שיער וזה מרגיש לי לא בנוח וגם אני מפחד מהתגובות של הבנות כי לפי דעתי זה לא כ"כ יפה הרבה שיערות. (ואלוהים נתן לי הרבה)
חבר שלי אמר לקנות סכין גילוח טובה (של 50 שקל) ולהוריד במקלחת אבל אני לא יודע אם זה נכון.
מה אני יכול לעשות?! משהו שגם לא יכאב כ"כ הרבה ומשהו שבאמת עוזר שלא יגדל לי אחרי שבוע כמות ענקית של שיער.
תודה רבה לכם :)
*אין לי כסף ללייזר וכו'
* שעווה לפי מה שהבנתי מאוד כואב אני אעשה במקרה ואין מה לעשות אבל יש דרך להפחית את הכאב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מתחנן תעזרו לי אני חייב עזרה
שי04/06/2010זה ממש חשוב לי אני חייב עזרה, אנא ממכם עזרו לי :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור ייתר
אורית בן יהודה06/06/2010היי:)ברוך הבא לפורום.
אתה יכול לגלח עד שיהיה לך תקציב להסרת שיער בIPL אם כי גילוח יאלץ אותך לבצע את הפעולה כל יום כמו גילוח הפנים והמגע יהיה דוקרני.
הסרת שיער בשעווה לעומת זאת מומלצת יותר מאחר והמריטה היא מהשורש. כאב הוא עניין אישי
עד שלא תנסה לא תדע.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרסום אסור ונמחק שוב ושוב!
כללית אסתטיקה08/06/2010תוכן הפרסום נמחק אנא הימנעו מפרסום חוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)