מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי הסלקטיף פרו ....shlomi06/06/2010
שלום אורית ושלום מימי , אני בחור בן 28 לא שעיר .. אבל עדיין מעוניין לעשות הסרה של השיער בבטן ,בחזה ,ומעט בצוואר (בגבולות הגילוח) .
יש לי בעיה עם מכשירי הלייזר למיניהם בגלל הכאב ובגלל שאסור לי להיחשף לשמש אחרי כל טיפול ואני בחור ששורץ בשמש .
האם ניתן לבצע את כל הטיפול באמצעות הסלקטיף פרו ובכך בעצם לבצע הסרת שיער ללא כאבים ועם אפשרות לחשיפה לשמש ? אם כן היכן אני יכול לעבור טיפולים במכשיר ? אורית קראתי שאת במרפאה באזור המרכז האם במרפאה שלכם מבצעים טיפולים בעזרת האולטרא סאונד?
תודה מראש שלומי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגבתי לך
אורית בן יהודה06/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל גם מידע על המכשיר
רינת07/06/2010האם הוא בטוח לשימוש מעל קעקועים במאה אחוז?
במידה וכן היכן ניתן לבצע טיפולים במכשיר זה?
תודה רבה על העזרה
רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אורית... לא מצאתי את התגובה....
shlomi07/06/2010היי ,כתבתי את ההודעה שוב כיוון שלא הצלחתי למצוא את ההודעה הקודמת שלי ואת התגובה שלך ,
אני אשמח אם תוכלי להביא לי לינק... או לחילופין לעשות "העתק" ,"הדבק" לתגובתך...
שוב תודה רבה
שלומי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער באולטרה סאונד
אורית בן יהודה09/06/2010היי: ) ניתן לבצע הסרת שיער באולטרא סאונד באזורים שציינת גם בקייץ.
יש אופציות נוספות אך אתה צריך להגיע לאבחון.
אשמח לעזור, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצאתי את התגובה
אורית בן יהודה10/06/2010היי:) ניתן לטפל בסלקטיף פרו בקייץ ואין בעייה עם חשיפה לשמש.
אנו מטפלים באוטרה סאונד בקליניקה .
ניתן להגיע לייעוץ כדי להתאים לך את שיטת הסרת השיער הכי יעילה עבורך.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רינת:)
אורית בן יהודה07/06/2010ברוכה הבאה לפורום.
ניתן להסיר שיער מעל קעקועים בselectif pro בבטחה .
הטכנולוגייה לא מתבייתת על פיגמנט כמו הסרת שיער בלייזר /IPL לכן ניתו לטםל בכל
גוון שיער ועור וגם באזור קעקוע.
ערכי חיפוש בגוגל על הסרת שיער לבן,ג'ינגי' , הסרת שיער באולטר סאונד ותגיעי וקליניקות המטפלות במכשיר.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)