שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות
    דינה
    16/06/2010

שלום,
    אני משתמשת במוצרים הבאים לפנים: קרם חומצות אלפא הידרוקסיות-כל ערב, סרום ויטמין C בבוקר ,סבון חומצות וקרם הגנה כמובן.כשאני מרגישה צורך,אני מוסיפה לחות(עור מעורב).
    בקרוב יש לי נסיעה לאילת מאיזור הצפון ברכב שזה אומר כ6-7 שעות נסיעה.
    האם המוצרים הנ"ל יכולים להתקלקל.אני יודעת שויטמין C מאוד רגיש לחום.
    האם עדיף לוותר ופשוט להסתפק בקרם לחות כמה ימים וסבון פנים רגיל?
    אינני נוהגת להשתזף,אבל אי אפשר להמנע משמש לגמרי באילת,אולי בכל מקרה רצוי לא למרוח חומצות בתקופה הזאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

• שימוש בחומצות לפני שהייה בשמש

אורית בן יהודה
    16/06/2010

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    לפני נסיעה למקום שטוף שמש מומלץ להפסיק כשבוע לפני את השימוש בחומצות . כפי שכתבת אי אפשר להימנע לגמרי משמש ועור המטופל בחומרים קרטוליטים חשןף יותר לנזקי הקרינה.
    את בהחלט יכולה להסתפק בסבון מי פנים וקרם לחות וחשוב מכל הקפידי לחדש מריחת קרם הגנה משמש בשכבה נדיבה כל שעתיים בשהייה בחוץ.
    חופשה נעימה, אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, ועוד משהו

דינה
    16/06/2010

תודה אורית על תשובתך המהירה! האם אני יכולה להביא איתי את הסרום C או שלא כדאי בגלל הנסיעה........ מיי הפנים שלי גם הם מכילים חומצות לכן עלי לוותר.מה דעתך אם במשך כמה ימים אני אשתמש בסבון תינוקות לפנים במקום לקנות סבון חדש(שלי הרגיל כפי שכתבתי מכיל חומצות)?אני מאמינה שכמה ימים הפסקה מהטיפול הרגיל לא יזיקו.כמובן שאקפיד על קרם הגנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת באיחור

אורית בן יהודה
    20/06/2010

היי:) ויטמין C עוזר לעור בהתמודדות עם קרינת השמש במידה ולא ישהה בחום כבד מידי העלול לפרקו. וכמו שכתבת כמה ימים של הפסקת הטיפול לא יזיקו והקפדה על מריחת קרם הגנה.
    חופשה נעימה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו