מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלותדינה16/06/2010
שלום,
אני משתמשת במוצרים הבאים לפנים: קרם חומצות אלפא הידרוקסיות-כל ערב, סרום ויטמין C בבוקר ,סבון חומצות וקרם הגנה כמובן.כשאני מרגישה צורך,אני מוסיפה לחות(עור מעורב).
בקרוב יש לי נסיעה לאילת מאיזור הצפון ברכב שזה אומר כ6-7 שעות נסיעה.
האם המוצרים הנ"ל יכולים להתקלקל.אני יודעת שויטמין C מאוד רגיש לחום.
האם עדיף לוותר ופשוט להסתפק בקרם לחות כמה ימים וסבון פנים רגיל?
אינני נוהגת להשתזף,אבל אי אפשר להמנע משמש לגמרי באילת,אולי בכל מקרה רצוי לא למרוח חומצות בתקופה הזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בחומצות לפני שהייה בשמש
אורית בן יהודה16/06/2010היי:)ברוכה הבאה לפורום.
לפני נסיעה למקום שטוף שמש מומלץ להפסיק כשבוע לפני את השימוש בחומצות . כפי שכתבת אי אפשר להימנע לגמרי משמש ועור המטופל בחומרים קרטוליטים חשןף יותר לנזקי הקרינה.
את בהחלט יכולה להסתפק בסבון מי פנים וקרם לחות וחשוב מכל הקפידי לחדש מריחת קרם הגנה משמש בשכבה נדיבה כל שעתיים בשהייה בחוץ.
חופשה נעימה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, ועוד משהו
דינה16/06/2010תודה אורית על תשובתך המהירה! האם אני יכולה להביא איתי את הסרום C או שלא כדאי בגלל הנסיעה........ מיי הפנים שלי גם הם מכילים חומצות לכן עלי לוותר.מה דעתך אם במשך כמה ימים אני אשתמש בסבון תינוקות לפנים במקום לקנות סבון חדש(שלי הרגיל כפי שכתבתי מכיל חומצות)?אני מאמינה שכמה ימים הפסקה מהטיפול הרגיל לא יזיקו.כמובן שאקפיד על קרם הגנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת באיחור
אורית בן יהודה20/06/2010היי:) ויטמין C עוזר לעור בהתמודדות עם קרינת השמש במידה ולא ישהה בחום כבד מידי העלול לפרקו. וכמו שכתבת כמה ימים של הפסקת הטיפול לא יזיקו והקפדה על מריחת קרם הגנה.
חופשה נעימה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)