מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מסכה לטיפול באקנה של natures presenנועה17/06/2010
ברכות לכולם
יש לי עור מאוד מאוד רגיש ואלרגי, וכיוצא מכך גם אקנתי.
עד היום הייתי משתמשת באבקות אנטיביוטות וכו אבל הגיעו מיים עד נפש.
לכן החלטתי לנסות מוצרי טיפוח טבעים. גם בהמצלת רופא העור שלי.
לאחר בירור קצר מצאתי אין סוף חברות שונות ומשונות.
אבל אחת הקוסמטיקאיות שדיברתי איתה אומרת שהיא עובדת רק עם natures present
והמסכה הטבעית שלם לטיפול באקנה "מדהימה".
הסתכלתי באתר שלהם ובאמת הכל נראה טוב ויפה.
אבל........... תמיד צריך להזהר. בייחוד עם עור רגיש מאוד.
האם מישהי/ו כאן מכיר או ניסה?
אני צריכה לחשוש או שהכי טוב פשוט להזמין ולנסות?
בבקשה תענו בכנות! עור רגיש ואלרגי זה לא צחוק!
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסכה לטיפול באקנה
מגי צ'רונה20/06/2010שלום נועה וברוכה הבאה לפורום
אינני מכירה את המסכה שציינת אך לגבי טיפול באקנה יש שלבים נוספים לפני ששמים מסיכה. בטיפול באקנה צריך לקחת בחשבון את כל הגורמים ביצירת המצב האקנתי כמו: היצטברות תאים מתים על פני העור ובתוך הנקבוביות, האם העור הוא במצב מודלק ומגורה , האם יש זיהום חיידקי פעיל, האם יש הפרשת יתר של בלוטות החלב ? ההתמודדות עם האקנה כולל טיפול במכון ובשילוב תכשירים טיפוליים לשימוש ביתי. תנסי לפנות לקוסמטיקאית טובה קרוב למקום מגורייך שתוכל לאבחן נכון את הבעיה, למה את רגישה ושתוכל לתת לך מענה הולם לבעייתך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)