טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לאורית שלום... .. אני אמורה לעבור עיבוי שפתיים בפרלן רסטילן 1 סיסי ... ויש לי דלקת גרון ואני לוקחת מוקסיוויט 500 מ"ג .. האם אוכל לעשות תעיבוי או לחכות ? תודה רבה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תודה שענית .. אבל אם בכל זאת אעשה תעיבוי ? זה יגרום לי נזק ? הרי זהו חומר שנחשב טבעי..ומה ההבדל אם הייתי חולה אחרי העיבוי והייתי חייבת אנטיביוטיקה ? זה בעצם אותן הדבר .סורי שאני חופרת :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני באופן כללי דוגלת לעבור טיפולים פולשניים בבריאות טובה, את הטיפול האנטיביוטי את צריכה לסיים תוך מספר ימים . מקרה בו חולים בדלקת גרון לאחר טיפול הוא לא צפוי מראש... סבלות ובריאות
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד