מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אינפרא אדום - שאלה- ויקיויקי21/06/2010
שלום רב,
.
אני פעמים עברתי טיפול בסנטר באינפרה אדום עם שילוב בו זמני עם אפילציה וביקשתי מקוסמטיקאית שלי לעבור בנתיים רק לאינפרא לפי המלצה שלך ( בהתכתבות הקודמת). וגם נירא לי שאחד מפריע לשני !?!....והיא אמרה שלא כדאי רק אינפרה כי האינפרה לבד גורם לצמיחת שיערות חדשות אפילו מטיפולים הראשונים...
שאלה: האם זה נכון מה שהיא אומרת?
שאלה: מה אני אמורה לעשות?
שאלה: האם כדאי לעבור רק לאינפרה? והאם אני אמורה לפחד משזה באמת יגרום לציחה מיותרת וחדשה???
תודה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינפא אדום (IPL)
אורית בן יהודה21/06/2010היי:) באזור הפנים תמיד רצוי לעבור הסרת שיער ע"י אפלציה או אולטרה סאונד שיטות שאינם מעוררות זקיקים רדומים, ישנם מקרים בהם ניתן לשלב טיפול בIPL תלוי במיקום בפנים ומצב הורמונאלי.
הקוסמטיקאית שלך מכירה איבחנה את סוג השיער ומכירה אותך הקשיבי להמלצתה.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינפרא אדום IPL
מגי צ'רונה22/06/2010לויקי שלום
אני מחזקת את דבריה של אורית , אכן הפנים הוא אזור הורמונלי ורצוי מאוד לא לבצע הסרת שיער
באינפרא אדום אלא בשיטת האולטרסאונד , יש אזור כמו הסנטר שאפשר לחזק את הפעולה ע"י אינפרא אדום ובהמשך לשלב את שיטת האולטרסאונד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - המשך
ויקי22/06/2010תודה על התשובתך....
אם במקרה אני ימשיך לשלב את אינפרא עם אפילציה ובו זמנים ויהיו זקיקים ושיערות חדשים
מתשהו יהיה סוף לכול השיערות האלו??? אם כן כמה בארך טיפולים אני צריכה לעבור, לפחות לראות תוצאות טובות???
תודה רבה על תשובה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמגי - המשך
ויקי24/06/2010אם במקרה אני ימשיך לשלב את אינפרא עם אפילציה ובו זמנים ויהיו זקיקים ושיערות חדשות
מתשהו יהיה סוף לכול השיערות האלו??? אם כן כמה בארך טיפולים אני צריכה לעבור, לפחות לראות תוצאות טובות???
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה-המשך
ויקי22/06/2010תודה על תשובתך....
הטיפול שלי הוא בסנטר וקצת בצוור ומצב הורמונלי הוא תקין זה לפי בדיקת רופא.... הבעיה שיש לי הוא כנירא עור רגיש להורמונים בגלל המוצא המזרחי !?! זה עדיין נחשב לבעיה הורמונלית???
ומה זה בידיוק לאבחן? איך הקוסמטיקאית אמורה לאבחן? היא פשוט היסתכלה עלי !?!....
תודה על תשובתך מראש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורית - המשך
ויקי24/06/2010אם במקרה אני ימשיך לשלב את אינפרא עם אפילציה ובו זמנים ויהיו זקיקים ושיערות חדשים
תודה רבה על תשובה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)