הסרת שיער באיזור עם פיגמנטציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער באיזור עם פיגמנטציה
    לילי
    22/06/2010

שלום רב,
    אני מאוד מעוניינת להסיר את שיער באיזור השפם לצמיתות. יש לי עור בהיר ושיער כהה ועבה..אך אני חוששת כיוון שיש לי פיגמנטציה באיזור השפם..האם אוכל לבצע הסרה לצמיתות? באיזו שיטה יש לבחור??אני ממש קלולס בנושא..
    בנוסף- כיום אני מסירה את השיער ע"י מריטה בחוט ולאחר המריטה אני נשארת עם סימן אדום כמעט יום שלם..האם צריך להתחשב בכך? נראה לי כי זה מעיד שהעור שלי מאוד רגיש..ואם כך האם כדאי לעבור הסרת שיער או שיש סיכון רב יותר?
    תודה רבה מראש.
    לילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרת שיער באיזור עם פיגמנטציה

אורית בן יהודה
    22/06/2010

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    תהליך הסרת השיער בחוט ותהליך הסרת שיער בקרן אור שונים לגמרי.
    עצם העובדה שלאחר הסרת השיער ע"י מריטה עורך נשאר אדום כמעט יום שלם יכולה להוות טראומה לעור ולהגביר את הפיגמנטציה , אני מקווה שאת מורחת קרם הגנה לעיתים קרובות במיוחד לאחר מריטת השיער.
    פיגמנטציה באזור השפם היא בדרך כלל הורמונלית. האם את לאחת הריונות או נוטלת גלולות למניעת הריון או לאיזון הורמונאלי? ??
    את הפיגמנטציה ניתן להבהיר ע"י טיפול נכון והגנה על העור מפני שמש , בנוסף את כותבת שאת בהירת עור יתכן שהפיגמנט שעלייך מאוד בולט הוא יותר בהיר מעור כהה שגם בו ניתן לבצע הסרת שיער עדיף בשיטת אלוס המשלבת גלי רדיו RF ן IPL בו זמנית ובעור כהה (או אזור עם פיגמנט כהה) עובדת מאוד חכם כך שפחות קרני אור מתפזרות על הפיגמנט וגלי הרדיו שאינם פוגעים בפיגמנט מעצימים יעילות הסרת השיער בכל מקרה שהסרת שיער באזור השפה העליונה בשיער עבה וכהה כמו שלך מוצלחת מאוד .
    בכל מקרה יש לראותך כדי לראות את צבע הפיגמנט ולברר מצב הורמונאלי כדי להתאים לך את הטיפול הכי יעיל עבורך.
    בברכה, אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

לילי
    22/06/2010

אכן אני נוטלת תרופות לאיזון הורמונלי (בלוטת התריס) וכמו כן אני לאחר הריונות שהחמירו את הפיגמנטציה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו