שערות בין החזה ובבטן ובפטמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שערות בין החזה ובבטן ובפטמות
    דנה
    30/06/2010

היי
    אני בת 16. יש לי בעיה שמאוד מפריעה לי-יש לי שערות בין שני הציצים,ועוד פס כזה עד הפופיק(לא כזה בולט) אבל מה שבעיקר מפריע לי זה שיערות מסביב לפטמות-ולא מעט.
    איך אפשר להוריד את זה? זה נורא מגעיל אותי מבחינה אסתטית.והאם הן ינשרו בשלב כלשהו?וממה זה נובע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שערות בין החזה ובפטמות

מגי צ'רונה
    30/06/2010

לדנה שלום
    אזור הפטמות הוא אזור הורמונלי ולכן עדיף להסיר שיער זה ע"י מכשיר העובד בטכנולוגיית
    האולטרסאונד רבת כוח וממוקדת להרס סלקטיבי של שורש השערה - ללא כאב ומתאים לכל אזורי הגוף ובמיוחד לאזורים קטנים, לא רצוי להסיר שיער במכשיר IPL בכדי לא לעורר שערות רדומות ..
    לאחר הטיפול במכשיר השערה תינשור לבד אך קחי בחשבון שזה לא טיפול אחד בלבד , זה מאוד שונה מאדם לאדם .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שערות בין החזה ובפטמות

מגי צ'רונה
    30/06/2010

לדנה שלום
    אזור הפטמות הוא אזור הורמונלי ולכן עדיף להסיר שיער זה ע"י מכשיר העובד בטכנולוגיית
    האולטרסאונד רבת כוח וממוקדת להרס סלקטיבי של שורש השערה - ללא כאב ומתאים לכל אזורי הגוף ובמיוחד לאזורים קטנים, לא רצוי להסיר שיער במכשיר IPL בכדי לא לעורר שערות רדומות ..
    לאחר הטיפול במכשיר השערה תינשור לבד אך קחי בחשבון שזה לא טיפול אחד בלבד , זה מאוד שונה מאדם לאדם .
    בהצלחה מגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו