קצת דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת דחוף
    דינה
    01/07/2010

שלום,
    לפני כשבוע שאלתי על שימוש בחומצות הידרוקסיות ונסיעה לאילת.שכחתי לציין שגם קרם העיניים שלי מכיל חומצות,לא ידוע הריכוז ,של חברת ד"ר עור הנמכרת בפארמים.האם גם אותו כדאי להפסיק? הוא מאוד טוב לי.....אין לי תחליף כרגע.
    בנוסף יש לי קרם לעור מעורב של אוון,גם הוא מהסופרפארם.יש בו חומצות אלפא+ביתא הידרוקסיות .חומצה גליקולית פחות מ 6% לדעתי או מכסימום 6%.האם אני יכולה למרוח אותו מידי ערב עד הנסיעה במטרה לשמר את התוצאות אליהן הגעתי עם תכשירים מקצועיים.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת דחוף

הוספת תגובה

• חומצות אלפא ביתא הידרוקסיות

אורית בן יהודה
    01/07/2010

היי:) ריכוזי החומצות האלפא ביתא שאת מציינת נמוכים ולא רק ריכוז החומצות הם אלו הקובעים את
    חוזקת התכשיר וחדירותו, יש חשיבות גדולה לרמת החומציות ה PH של התכשיר.
    בפרמים נמכרים תכשירים שה PH שלהם גבוה מאחר והמוצר נמכר ללקוחה הביתה ללא השגחה והדרכה אישית . ז"א למרות שהמוצר מכיל חומצות הוא משמש יותר לשמירה על לחות העור ופחות לקילוף וחידוש העור .
    לכן לדעתי את יכולה להשתמש בהם ללא חשש.
    בברכה, אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !! :)

דינה
    01/07/2010

תודה רבה! :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו