מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צביעת פאות לחייםדנה07/07/2010
יש לי פאות לחיים פלומתיות ואני צבעתי אותן בצבע בלונדיני, אני רוצה לשאול אם זה פיתרון טוב למי שלא רוצה לעשות הסרת שיער ובנוסף נוצר לי הבדל בין העור איפה שצבעתי ואיפה שלא, לא הבדל רציני או אדמומיות רק העור הצבוע יותר בהיר ...
בנוסף רציתי לשאול מה סדר הגודל של עלום לטיפול אפילציה ואם זה עוזר יש לי שיער פאות בצבע חום די בהיר די דליל ואני בהירה יחסית
עוד שאלה קטנה : נטלתי רואקוטן וסיימתי לפני כיותר מחצי שנה, אני לא זוכרת מה היה מצב הפאות שלי לפני אבל רציתי לשאול אם זה מה שהשפיע לי את השיעירות בפנים כי בכללי אני לא כ"כ שיערה וגם הקוסמטיקאית שלי אמרה לי שיחסית למשהי שעברה טיפול אני לא שיערה בפנים .....
אני בת 18 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב דנה...
דנה26/02/2011דבר ראשון תודה רבה עזרת לי מאוד!
רציתי עדיין לדעת אם הרואקוטן שנטלתי הוא זה שהשפיע על השיערות בפאות?
רציתי גם לדעת האם את ממליצה לי לפני התיאור שנתתי בהודעה הקודמת לעבור אפילציה? כמה צריך לעלות כל הטיפול? וכמה זמן הטיפול עלול להארך? בנוסף אם את יכולה להגיד לי אם אפילציה כמו לייזר שצריך לעשות משהו לפני הטיפול(לגלח) והאם רואים בזמן הטיפול סימנים שמעידים על זה שאני עושה אפילציה?
שאלה אחרונה רציתי לדעת אם בגיל למסוים השעירות יורדת?
הודה לך מאוד עם תעני לי, דנה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר קטן...
דנה27/02/2011זה הגיוני שצד אחד של הפנים שעיר בהרבה יותר מהשני ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר קטן... - תגובה
אורית בן יהודה27/02/2011הי דנה ברוכה הבאה לפורום.
1.כן בהרבה מקרים צד אחד של הפנים שעיר יותר
2. מאוד יתכן שהאקנה נבע מחוסר איזון הורמונאלי, נטילת ראוקטאן פתרה אותך מהאקנה נכון לעכשיו ,מאוד יתכן שהשיעור שאת כותבת עליו הוא בשל חוסר איזון הורמונאלי לכן חשוב במקביל לבצע בירור הורמונאלי הדבר מאוד פשוט :נגשים לרופא נשים עורכים בדיקות דם או/ואולטרה סאונד .
3. השיער לא נושר מעצמו יש לבחור בטיפול הכי נכון עבורך : אפילציה או אולטרא סאונד שאינו משאיר סימנים , שתי השיטות עובדות בצורה סלקטיבית ואינן מעוררות זקיקי שיער רדומים , טיפול בליזר או IPL עלולים אצל אנשים מסומיים לגרום לשיעור מוגבר כאשר מדובר באזורים הורמונליים.
4. לשאלתך מחירי הטיפול שונים באזורים שונים בארץ , הכי חשוב לבחור לטפל במקום מומלץ ובעל וותק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)