טיפול באקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול באקנה
    שירן11
    09/07/2010

שלום רב,
    אני משתמשת בגלולות אסטל במשך שלושה חודשים כדי לטפל באקנה.
    הרופאה אמרה לי שתוך שלושה-ארבעה חודשים כל האקנה יעלם סופית..
    אך עדיין,לאחר שלושה חודשים אין כל שיפור, ואפילו התחילו לצאת לי עכשיו יותר פצעים.
    יכול להיות שבגלל שהחודש הזה הוא חודש קובע אז יוצאים הרבה פצעים או שהגלולות לא מתאימות לי בכלל..

תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול באקנה

הוספת תגובה

• טיפול באקנה

אורית בן יהודה
    10/07/2010

הייי:(ברוכה הבאה לפורום.
    במקרים רבים יש החמרה באקנה בזמו נטילת גלולות בחודשים הראשונים . תמיד רצוי לשלב יחד עם נטילת הטיפול ההורמונאלי טיפול קוסמטי כדי לאזן את העור ולנקותו מקומודונים (נקודות שחורות)
    דבר המונע את התפרצות הפצעים.
    פני לקוסמטיקאית רפואית טובה לעזרה , במידה ותוך כחודש של טיפול משולב לא יחול שינוי לטובה
    פני שוב לגניקולוג כדי לשקול החלפת הטיפול ההורמונלי, כרגע את בטווח הזמן בו מתרחשת הרעה במצב.
    בהצלחה, אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

שירן11
    11/07/2010

אורית תודה רבה על התשובה המעמיקה, עזרת לי מאוד.

יש לי שאלה נוספת, האם לאחר מספר רב של חודשים(למשל חצי שנה) בשימוש בגלולות אסטל האקנה נעלם לגמרי?
    כלומר,האם עדיין ממשיכים להופיע פצעים אבל בתכיפות וגודל קטן או שעור הפנים נשאר חלק לאורך תקופת נטילת הכדורים.

תודה רבה מראש!! (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות ואקנה

אורית בן יהודה
    12/07/2010

הי:)במקרה של עור הסובל גם מפצעים וגם מנקודות שחורות רבות, יש אמנם שיפור ניכר בפצעים עם הטיפול ההורמונאלי , אך בנות רבות ממשיכות לסבול מעור שמן הדורש טיפול קוסמטי , כל מקרה לגופו.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה

chiway
    19/07/2010

שירן שלום רב
    פצעים הינם בעיה הנובעת מחוסר איזון פנימי של האיברים
    ובמיוחד של הקיבה . בנוסף הייתי ממליץ לבדוק את מרכיבי המזון שלך
    מטוגנים , שומנים ומתוקים בהחלט לא מומלצים , פירות וירקות מבורכים
    בכל הקשור לכדורים אני ממליץ לקרוא היטב על תופעות הלוואי , כי ידוע שהם מייבשים
    ויכולים לגרום לבעיות פוריות בהמשך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו