שעיעור יתר לילדה בת 8

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעיעור יתר לילדה בת 8
    יעלי
    09/07/2010

איך ניתן להסיר שיער באזור הזרועות והגב בעיקר (שעירה בכל הגוף)רקע תורשתי מה מומלץ בגיל זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעיעור יתר לילדה בת 8

הוספת תגובה

• הסרת שיער בגיל 8

מזל אותמזגין
    10/07/2010

הי אורי,

טיפולים כגון:אפילציה ,לייזר ,IPL- שיטות אור שונות להסרת שיער אינן מומלצות למטופל/ת עד גיל 18 עקב שינויים הורמונאלים. לכן ניתן בגיל הזה להסיר את השיער ע"י שעוה .

בכבוד רב,
    מזל אותמזגין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעור יתר לילדה בת 8-יש יוצא דופן

אורית בן יהודה
    12/07/2010

היי:)ברוך הבא לפורום.
    בדרך ככל אני נוטה להסכים למה שמזל כתבה ולהתחיל הסרת שיער בגיל מאוחר יותר לפחות להמתין עד קבלת המחזור החודשי, מאידך במקרים מאוד קשים של שיעור יתר אצל ילדות צעירות , סיפור אמיתי מנסיון שלי: לפני כארבע שנים לקוחה ביקשה לטפל בשיעור יתר בילדתה בת 4 שסבלה נפשית בגלל ליגלוג של ילדים בגן. לאחר אישור מרופא ילדים הילדה טופלה ע"י IPL ברוב אזורי הגוף ובהצלחה, , לפני כשנה עשינו טיפול תחזוקה ועד כמה שידוע לי כולם מרוצים. כמובן שהוסבר לאם שעם קבלת המחזור החודשי יצמחו זקיקים חדשים ויהיה צורך בסדרת טיפולים נוספת.
    כמובן שאפשר גם למרוט את השיער בשעווה או לגלח.
    אז לשיקולך כהורה דואג
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו