טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בטיפול 8 של סנטר ושפם ב-IPL השפם יוצא מעולה אבל בסנטר יש לי 4-5 שערות שלא עוזר כלום וכל יוציים אני נאלצת לגלח אותן האם לעבור לאפילציה ? היכן עושים? האם מאוד כואב? תודה יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הסרת שיער לצמיתות בפנים ע"י אפילציה נותנת את המענה הטוב ביותר .באפילציה העבודה היא נקודתית ,נכנסים לכל זקיק שיערה ושורפים את ההזנה שלה. לגבי טיפולי לייזר/IPL -לאחר מספר טיפולים כאשר נשארות מספר שיערות בודדות ,לא מומלץ לחזור ולעבור טיפולים נוספים על מנת שלא לעורר שיערות רדומות.כאשר עושים לייזר/IPL על מקום ללא שיערות ,תאים רדומים של שיער עלולים להתגרות ולהתעורר ואז למעשה נוצרת פעולה הפוכה ונוצר שיעור יתר. לכן מומלץ בחום לסיים את הטיפול באפילציה ובמיוחד במקרה שלך .הימנעי מלגלח את המקום,הגילוח יגרום לשיערות עדינות ושקופות להפוך לכהות ועבות.
בהצלחה ! מזל אותמזגין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד