מסיכות לעור שומני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסיכות לעור שומני
    שני
    11/07/2010

האם תוכלי להמליץ לי ( על הטובות ביותר והיעילות כי יש כל כך הרבה) על שמות של מסכות לעור שומני..סופחות שומן מטפלות ומכווצות נקבוביות.....שמתאימות כמובן לנשים בהריון בלבד
    . חשוב לי דעה שניה לפני שאני מבזבזת הון אצל הקוסמטיקאית ...

בנוסף פעם היה שמן טיפולי של סדרת ליפציד לעור שמן ששמים בלילה האם הוא עדיין קיים
    ושוב האם הוא מומלץ?ועושה את העבודה ? ואם לא מה התחליף שלו??????

ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מסיכות לעור שומני

הוספת תגובה

• מסיכה לעור שומני

מגי צ'רונה
    11/07/2010

שלום ליאת וברוכה הבאה לפורום
    מסיכות לעור שומני עשויות בבסיסן מחימר מסוגים שונים כאשר החימר הירוק הוא האידיאלי לעור שמן , החימר הלבן הוא עדין יותר שמתאים לעור רגיל עד יבש או חימר אדום שעשיר בברזל .
    החימר כידוע סופח שומנים(גם נוזלים) , נותן אפקט של כיווץ נקבוביות ושל מתיחה והחלקה(זו
    כמובן השפעה זמנית) . החימר עשיר במינרלים העוזרים גם להחלמת העור וגם משמש כאנטי בקטריאלי.
    לעינינך: מסיכות טובות שאני מכירה וגם מטפלת בהן: מסיכה מאזנת ומטהרת של חברת "גינו",
    (כמובן שיש גם חומרים מרגיעים בתוך המסיכה), מסיכה של חב' קארט, מסיכת חימר של חב'
    EXUVIANCE (ביו-טים) שמכילה חומצה פולי הידרוקסי המתאימה לעור רגיש וניתן להישתמש גם בתקופת הריון. לשאלתך לגבי שמן טיפולי מסידרת ליפציד - לא מוכר לי ואולי כבר לא קיים
    (תנסי לבדוק באינטרנט)
    בהצלחה - מגי צ'רונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו