לאורית בן-יהודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאורית בן-יהודה
    נילי
    11/07/2010

היי אורית.התקשרתי למרכז לטכנולגיה מתקדמת בנוגע להשכרת המכשיר estyle ואמרו לי שאין אפשרות להשכיר.לא הסבירו למה ואיך.אני חושבת שאין סיבה ממשית לכך.אני לא מבצעת טיפולי הסרת שיער אצל קוסמטיקאית כי אני שעירה מאוד מאוד מאוד והסכומים שיוצאים לי הם מטורפים(במחיר של מכונית טובה).
    האם יש אפשרות שאת תיצרי איתם קשר ואולי דרכך אנסה לשכור את המכשיר?בבקשה,זה חשוב לי מאוד.
    אני מאוד אודה לך אם תסכימי,תודה והמשך יום נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאורית בן-יהודה

הוספת תגובה

• אפשר לענות לי בבקשה?

נילי
    12/07/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנילי - השכרת מכשיר estyle

מגי צ'רונה
    12/07/2010

שלום נילי וברוכה הבאה לפורום
    המרכז לטכנולוגיה מתקדמת היא חברה שיש לה דרכי היתנהלות וחוקים כשבראש החברה עומד מנכ"ל . זו חברה מאוד רצינית ואחראית והם בשום אופן לא משכירים מכשירים אלא מוכרים בלבד
    וגם זאת רק לקוסמטיקאיות /אחיות/רופאים שהודרכו והוסמכו להישתמש במכשיר (בררתי במיוחד בשבילך בחברה), שלמדו ושמכירים את תורת העור , ובכדי למנוע כוויות ונזקים לעור.
    בהצלחה בטיפולים אצל אחת הקוסמטיקאיות
    מגי צ'רונה - קוסמטיקאית פרא רפואית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר e- style

אורית בן יהודה
    12/07/2010

היי:) מצטרפת למה שמגי כתבה, את צריכה לדעת שמכשיר ה E - STYLE הוא מכשיר עוצמתי הנותן תוצאות נהדרות בהסרת שיער ובפחות טיפולים ממכשירים אחרים.
    את מתארת סכומים גדולים מאוד. במידה ואין שיפור ניכר לאחר מספר טיפולים חשוב שתעברי בירור הורמונלי יתכן ואינך מאוזנת הורמונלית במקרים כאלו נדרשים הרבה יותר טיפולים - שווה בדיקה.
    בצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו