יובש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש
    דינה
    13/07/2010

שלום רב,
    לפני כשבועיים שאךתי לגבי חומרים פעילים ונסיעה לאילת.פעלתי בדיוק כפי שהומלץ-הפסקתי את החומצות אלפא הידרוקסיות.במהלך הנופש הקפדתי על קרם הגנה של אוון spf 50.כמו כן מרחתי סרום ויטמין c של ביופור.
    בנוסף עלי לציין שכמעט ולא נחשפתי לשמש -רק בשעות "טובות" -עד 11 בבוקר ואחרי 16.00.ולמרות זאת חזרתי הביתה עם יובש חזק בפנים.בדרך כלל יש לי עור מעורב-רגיל.רואים את המקומות היבשים מתחת לעיניים,בלחיים.במגע העור ממש-ממש יבש,אני לא מכירה הרגשה כזאת.עלי לציין שאני מאוד בהירה ,עור עדין עם קצת נמשים בהירים שקיימים תמיד.מה שמוזר באיזור האף והמצח העור די שומני אבל השכבה החיצונית מיובשת.אני מקווה שאני מסבירה ברור.......אין אודם או קילופים הנראים לעין.
    מה עלי לעשות?אני ממשיכה עם סרום c והרבה קרם לחות לעור הנוטה ליובש(בדרך כלל יש לי קרם לחות דל שומן,אבל כרגע הוא לא עוזר).האם אני עושה נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יובש

הוספת תגובה

• יובש

אורית בן יהודה
    13/07/2010

הי:)
    באילת מזג האויר חם ויבש מאוד ויחד עם השינוי הזמני בשימוש בחומרים ככל הנראה השכבה העליונה בעור פנייך קיבלה פילנג קליל וזה היובש שאת מרגישה. במקרה כזה קרם לחות לא מספיק, פני לבית מרקחת ורכשי אחת משתי המשחות :או בפנטן+ או ויטה מרפן. את המשחה שרכשת מרחי בשכבה נדיבה על אזורי היובש הטיפול יעזור לתאי העור המתים להתנתק מהעור ולאחר מקלחת את תראי כייצד קשקשת (תאי קרן) נושרת עם ניגוב הפנים . בדרך כל ביובש קל תוך יומיים העור חוזר לקדמותו ואז יש לטפל בו עוד קצת בעזרת לחות ורק שהעור מאוזן יש לחזור בהדרגה לחומרי הטיפול
    הפעילים בהם השתמשת לפני הנסיעה.
    בהצלחה, אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד שאלה קטנטונת

דינה
    13/07/2010

תודה רבה על תשובתך המהירה!!!!! היום אני ארכוש את אחת המשחות.
    האם ניתן להשתמש בסרום c או שעדיף להמתין איתו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמתיני עד שיחלוף, קרם הגנה חובה

אורית בן יהודה
    13/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו