מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יובשדינה13/07/2010
שלום רב,
לפני כשבועיים שאךתי לגבי חומרים פעילים ונסיעה לאילת.פעלתי בדיוק כפי שהומלץ-הפסקתי את החומצות אלפא הידרוקסיות.במהלך הנופש הקפדתי על קרם הגנה של אוון spf 50.כמו כן מרחתי סרום ויטמין c של ביופור.
בנוסף עלי לציין שכמעט ולא נחשפתי לשמש -רק בשעות "טובות" -עד 11 בבוקר ואחרי 16.00.ולמרות זאת חזרתי הביתה עם יובש חזק בפנים.בדרך כלל יש לי עור מעורב-רגיל.רואים את המקומות היבשים מתחת לעיניים,בלחיים.במגע העור ממש-ממש יבש,אני לא מכירה הרגשה כזאת.עלי לציין שאני מאוד בהירה ,עור עדין עם קצת נמשים בהירים שקיימים תמיד.מה שמוזר באיזור האף והמצח העור די שומני אבל השכבה החיצונית מיובשת.אני מקווה שאני מסבירה ברור.......אין אודם או קילופים הנראים לעין.
מה עלי לעשות?אני ממשיכה עם סרום c והרבה קרם לחות לעור הנוטה ליובש(בדרך כלל יש לי קרם לחות דל שומן,אבל כרגע הוא לא עוזר).האם אני עושה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש
אורית בן יהודה13/07/2010הי:)
באילת מזג האויר חם ויבש מאוד ויחד עם השינוי הזמני בשימוש בחומרים ככל הנראה השכבה העליונה בעור פנייך קיבלה פילנג קליל וזה היובש שאת מרגישה. במקרה כזה קרם לחות לא מספיק, פני לבית מרקחת ורכשי אחת משתי המשחות :או בפנטן+ או ויטה מרפן. את המשחה שרכשת מרחי בשכבה נדיבה על אזורי היובש הטיפול יעזור לתאי העור המתים להתנתק מהעור ולאחר מקלחת את תראי כייצד קשקשת (תאי קרן) נושרת עם ניגוב הפנים . בדרך כל ביובש קל תוך יומיים העור חוזר לקדמותו ואז יש לטפל בו עוד קצת בעזרת לחות ורק שהעור מאוזן יש לחזור בהדרגה לחומרי הטיפול
הפעילים בהם השתמשת לפני הנסיעה.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ועוד שאלה קטנטונת
דינה13/07/2010תודה רבה על תשובתך המהירה!!!!! היום אני ארכוש את אחת המשחות.
האם ניתן להשתמש בסרום c או שעדיף להמתין איתו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמתיני עד שיחלוף, קרם הגנה חובה
אורית בן יהודה13/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)